Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with President Putin and congratulates him on his 73rd birthday
The two leaders reaffirm their commitment to further deepen India-Russia Special and Privileged Strategic Partnership
PM conveys that he looks forward to welcoming President Putin to India
07 OCT 2025 6:47PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
Prime Minister warmly congratulated President Putin on his 73rd birthday and conveyed best wishes for good health and success in all his endeavours.
The two leaders reviewed the progress in bilateral agenda, and reaffirmed their commitment to further deepen the Special and Privileged Strategic Partnership between India and Russia.
Prime Minister conveyed that he looks forward to welcoming President Putin to India for the 23rd India-Russia Annual Summit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি পুতিনগা ৱারী শানখ্রে অমসুং মহাক্কী ৭৩শুবা মপোক নুমিত্তা মহাকপু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
লুচিংবা অনি অদুনা ভারত-রসিয়াগী অখন্নবা অমসুং প্রিভিলেজ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ্পু হেন্না চেৎশিলহন্নবা মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোক্নখি
পি.এম.না রাস্ত্রপতি পুতিনবু ভারত্তা তরাম্না ওক্নবা ঙাইরি হায়না ফোংদোকখ্রে
07 OCT 2025 6:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রসিয়ন ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী ব্লাদিমির পুতিনগা তেলেফোনদা ৱারি শানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিনবু মহাক্কী ৭৩শুবা মপোক নুমিত্তা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখি অমসুং মহাক্কী মশা-মউ ফনা লৈনবা অমসুং মহাক্কী থবক পুম্নমক্তা মাইপাকপা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীখি।
লুচিংবা অনিমক্না নাকল অনিগী এজেন্দাদা খুমাং চাউশিল্লকপগী খন্ন-নৈনখি অমসুং ভারত অমসুং রসিয়াগী মরক্তা স্পেসিয়েল অমসুং প্রিভিলেজ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ্পু হেন্না চেৎশিলহন্নবা মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিনবু ২৩শুবা ভারত-রসিয়া এন্যুৱল সম্মিতকীদমক ভারত্তা তরাম্না ওক্নবা ঙাইরি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।