Prime Minister's Office
World Mental Health Day serves as a powerful reminder that mental health is a fundamental part of our overall well-being: Prime Minister
PM compliments all those working in the field of mental health and helping others heal and find happiness
10 OCT 2025 1:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that World Mental Health Day serves as a powerful reminder that mental health is a fundamental part of overall well-being.
The Prime Minister said that in today’s fast-paced world, the day underscores the importance of reflection and extending compassion to others. He urged collective efforts to create environments where conversations around mental health become more mainstream.
Shri Modi also complimented all those working in the field of mental health and helping others heal and find happiness.
The Prime Minister wrote on X;
“World Mental Health Day serves as a powerful reminder that mental health is a fundamental part of our overall well-being. In a fast-paced world, this day underscores the importance of reflecting and extending compassion to others. Let us also work collectively to create environments where conversations around mental health become more mainstream. My compliments to all those working in this field and helping others heal and find happiness.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেন্তেল হেল্থ দেনা মেন্তেল হেল্থ অসি মপুং ওইনা ঐখোয়না নুংঙাই-য়াইনা হিংনবগী মরুওইবা শরুক অমনিঃ পি.এম.
পি.এম. না মেন্তেল হেল্থকী লমদা থবক তৌরিবশিং অমসুং অতোপ্পশিং ফগৎহন্নবা অমসুং নুংঙাইনা হিংনবা হোৎনরিবশিংবু মতেং পাংলিবশিংবু থাগৎখ্রে
10 OCT 2025 1:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মেদীনা হায়খ্রে মদুদি ৱর্ল্দ মেন্তেল হেল্থ দেনা মেন্তেল হেল্থ অসি মপুং ওইনা ঐখোয়না নুংঙাই-য়াইনা হিংনবগী মরুওইবা শরুক অমনি হায়বসি নিংশিংহল্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ঙসিগী চিল্লবা তাইবংপান অসিদা নুমীৎ অসিনা ৱাখল খনবগী মমি তাহনবা অমসুং অতোপ্পা মীশিংদা মীনুংশিং উৎরিবগী য়াম্না মরু ওই হায়বসি তাকই। মহাক্না মখা তারদুনা ঐখোয় পুন্না হোৎনমিন্নদুনা ৱারী-ৱাতাই শান্নদুনা মেন্তেল হেল্থ অসি হেন্না লুনা লৌবা নিংথিবা মফম অমা ওইহন্নবসু হায়খি।
শ্রী মোদীনা মেন্তেল হেল্থকী লমদা থবক তৌরিবশিং অমসুং অতোপ্পশিং ফগৎহন্নবা অমসুং নুংঙাইনা হিংনবা হোৎনরিবশিংবু মতেং পাংলিবশিংবু থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা হায়খি;
“ৱর্ল্দ মেন্তেল হেল্থ দেনা মেন্তেল হেল্থ অসি মপুং ওইনা ঐখোয়না নুংঙাই-য়াইনা হিংনবগী মরুওইবা শরুক অমনি হায়বসি নিংশিংহল্লি।
ঙসিগী চিল্লবা তাইবংপান অসিদা নুমীৎ অসিনা ৱাখল খনবগী মমি তাহনবা অমসুং অতোপ্পা মীশিংদা মীনুংশিং উৎরিবগী য়াম্না মরু ওই হায়বসি তাকই। ঐখোয় পুন্না হোৎনমিন্নদুনা ৱারী-ৱাতাই শান্নদুনা মেন্তেল হেল্থ অসি হেন্না লুনা লৌবা নিংথিবা মফম অমা ওইহল্লসি। মেন্তেল হেল্থকী লমদা থবক তৌরিবশিং অমসুং অতোপ্পশিং ফগৎহন্নবা অমসুং নুংঙাইনা হিংনবা হোৎনরিবশিংবু মতেং পাংলিবশিংবু থাগৎচরি।”