Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting Arunachal Pradesh’s role in India’s growth story
11 OCT 2025 1:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister, Shri Jyotiraditya M. Scindia that underscores the transformation and growing importance of Arunachal Pradesh in the nation’s development journey.
The Prime Minister said that for the first time, the Northeast is not the periphery but the pulsating heart of India’s growth story. He noted that from new airports to empowered self-help groups, and from connectivity to creativity, Arunachal Pradesh mirrors the spirit of Viksit Bharat.
Responding to the article written by Union Minister, Shri Modi said;
“For the first time, the Northeast is not the periphery, it is the pulsating heart of India's growth story. From new airports to empowered SHGs, from connectivity to creativity, Arunachal Pradesh mirrors the spirit of Viksit Bharat. A must-read piece by Union Minister Shri @JM_Scindia.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী গ্রোথ স্তোরীদা অরুনাচল প্রদেশকী থৌদাং উৎলিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
11 OCT 2025 1:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক অসিগী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎতা অরুনাচল প্রদেশকী অহোংবা অমসুং মরুওইবা হেনগৎলক্লিবা অদুগী মতাংদা ফোংদোক্লিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী জ্যোতিরাদিত্য এম. সিন্ধিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, অহানবা ওইনা, অৱাং-নোংপোক অসি পেরিফেরী নত্তে অদুবু ভারতকী গ্রোথ স্তোরীগী য়াম্না মরু ওইবা শরুক অমনি। অনৌবা এয়রপোর্তশিংদগী হৌরগা সেল্ফ হেল্প গ্রুপশিংবু শক্তি পীবা, অমসুং কনেক্তিবিতীদগী হৌরগা ক্রিএতিবিতী ফাওবা, অরুনাচল প্রদেশনা বিক্সিত ভারতকী স্পিরিত অদু উৎলি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা ইবা আর্তিকল অদুদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি;
অহানবা ওইনা, অৱাং-নোংপোক অসি পেরিফেরী নত্তে, মসি ভারতকী গ্রোথ স্তোরিগী মরু ওইবা শরুক অমা ওইরি। অনৌবা এয়রপোর্তশিংদগীনা SHশিং শক্তি পীবা ফাওবা, কনেক্তিবিতীদগীনা ক্রিএতিবিতী ফাওবা, অরুনাচল প্রদেশনা বিক্সিত ভারতকী স্পিরিৎ অদু উৎলি। কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @JM_Scindiaনা ইবা শোইদনা পাদ্রবা য়াদ্রবা ৱারোল অমা।”