Prime Minister's Office
Prime Minister meets President and CEO of Qualcomm; discusses India’s strides in AI innovation and skilling
11 OCT 2025 2:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met Mr. Cristiano R. Amon, President and CEO of Qualcomm, and discussed India’s advancements in artificial intelligence, innovation and skilling.
The Prime Minister expressed appreciation for Qualcomm’s commitment towards India’s Semiconductor and AI Missions. He noted that India offers unmatched talent and scale to build technologies that will shape the collective future.
Mr. Cristiano R. Amon, President and CEO of Qualcomm thanked the Prime Minister for the enriching discussion on strengthening the partnership between Qualcomm and India in support of the IndiaAI and India Semiconductor Missions, as well as the transition to 6G. He highlighted the opportunities to develop an Indian ecosystem across AI smartphones, PCs, smart glasses, automotive, industrial sectors and more.
The Prime Minister wrote on X;
“It was a wonderful meeting with Mr. Cristiano R. Amon and discussing India's strides in AI, innovation and skilling. Great to see Qualcomm’s commitment towards India’s semiconductor and AI missions. India offers unmatched talent and scale to build technologies that will shape our collective future.
@cristianoamon
@Qualcomm”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ক্বালকোমগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও. উন্নখ্রে; এ.আই. ইনোবেসন অমসুং স্কীলিংদা ভারতকী মায় পাকপশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে
11 OCT 2025 2:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্বালকোমগী প্রসিদেন্ত মিস্তর ক্রিস্তিয়নো আর. অমোনগা অমসুং ক্বালকোমগী সি.ই.ও. উন্নখ্রে অমদি আর্তিফিসিএল ইন্তিলিজেন্স, ইনোবেসন অমসুং স্কীলিংদা ভারতকী মায় পাকপশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী সেমিকন্দক্তর অমসুং এ.আই. মিসনশিং খুমাং চাওশিলহনবগী মতাংদা ক্বালকোমগী ৱা ঙাকপা অসিবু থাগৎখি। মহাক্না ভারতনা অপুনবা তুংলমচৎ অমা শেম্নবা মপা লৈত্রবা তেলেন্ত অমসুং তেক্নোলোজীশিং শেমগৎকদবা খল অদু লৈহনগনি হায়না ফোংদোকখি।
ক্বালকোমগী প্রসিদেন্ত মিস্তর ক্রিস্তিয়ানো আর. অমোন অমসুং সি.ই.ও. না প্রধান মন্ত্রীবু ভারতকী এ.আই. অমসুং সেমিকন্দক্তর মিসনশিং মপাঙ্গল কনখৎহনবগা লোয়ন-লোয়ননা 6G ত্রাজ্ঞিসন তৌনবা ক্বালকোম অমসুং ভারতনা তেংবাং পীনরিবা অসিগীদমক্তা থাগৎখি। মহাক্না এ.আই. স্মার্তফোনশিং, পি.সি. শিং, স্মার্ত গ্লসশিং, ওতোমোতিব, ইন্দস্ত্রিয়েল সেক্তরশিং অমসুং অতৈ-অতৈ কয়াদা ভারতকী ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎনবা খুদোংচাবা অদু ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইখি;
“ক্বালকোমগী প্রসিদেন্ত মিস্তর ক্রিস্তিয়নো আর. অমোনগা অমসুং ক্বালকোমগী সি.ই.ও. উন্নজখ্রে অমদি এ.আই., ইনোবেসন অমসুং স্কীলিংদা ভারতকী মায় পাকপশিংগী মতাংদা খন্নমিন্নখ্রে। ভারতকী সেমিকন্দক্তর অমসুং এ.আই. মিসনশিং খুমাং চাওশিলহনবগী মতাংদা ক্বালকোম্না ৱা ঙাকপা অসি উবদা নুংঙাই। ভারতনা অপুনবা তুংলমচৎ অমা শেম্নবা মপা লৈত্রবা তেলেন্ত অমসুং তেক্নোলোজীশিং শেমগৎকদবা খল অদু লৈহনগনি.
@cristianoamon
@Qualcomm”