Prime Minister's Office
Mr. Sergio Gor, Ambassador-designate of the United States to India meets Prime Minister
11 OCT 2025 10:11PM by PIB Delhi
Mr. Sergio Gor, Ambassador-designate of the United States to India met Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi.
The Prime Minister conveyed his best wishes to Mr. Gor for a successful tenure and expressed confidence that his tenure will further strengthen the India–US Comprehensive Global Strategic Partnership.
The Prime Minister said in a X post;
“Glad to receive Mr. Sergio Gor, Ambassador-designate of the US to India. I’m confident that his tenure will further strengthen the India–US Comprehensive Global Strategic Partnership.
@SergioGor”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত্তা লৈরিবা য়ুনাইতেদ স্তেৎকী দেজিগনেৎ এম্বেসেদর, শ্রী সর্জিয়ো গোরনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
11 OCT 2025 10:11PM by PIB Imphal
ভারত্তা লৈরিবা য়ুনাইতেদ স্তেৎকী দেজিগনেৎ এম্বেসেদর, শ্রী সর্জিয়ো গোরনা ঙসি নই দিল্লীদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মাইপাক্লবা তেনর অমগীদমক শ্রী গোরদা য়াইফ-পাউজেল পীখি অমসুং মহাক্কী তেনর অসিনা ইন্দিয়া-US কম্প্রিহেন্সিব গ্লোবেল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি হায়না থাজবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X পোস্ত অমদা হায়খি;
“ভারত্তা লৈরিবা USকী দেজিগনেৎ এম্বেসেদর, শ্রী সর্জিয়ো গোরবু তরাম্না ওকপদা নুংঙাইবা পোকচৈ। মহাক্কী তেনর অসিনা ইন্দিয়া-US কম্প্রিহেন্সিব গ্লোবেল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্লি।
@SergioGor”