Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri N. Chandrababu Naidu on completing 15 years as Chief Minister
11 OCT 2025 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to Shri N. Chandrababu Naidu and congratulated him on completing 15 years as Chief Minister.
The Prime Minister lauded Shri Naidu’s futuristic vision and commitment to good governance, which have remained constant throughout his political career. Shri Modi recalled his long association with Shri Naidu, beginning from the early 2000s when both served as Chief Ministers, and appreciated his dedication to public service.
The Prime Minister extended his best wishes to Shri N. Chandrababu Naidu for his continued efforts towards the progress and welfare of the people of Andhra Pradesh.
The Prime Minister posted on X;
“Spoke to Chandrababu Naidu Garu and congratulated him on completing 15 years as Chief Minister. His futuristic vision and commitment to good governance have remained constant through his political career. I have worked closely with Chandrababu Garu on numerous occasions, starting from the time we both were Chief Ministers in the early 2000s. Wishing him the very best as he passionately works for the welfare of Andhra Pradesh.
@ncbn”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী এন. চন্দ্রবাবু নাইদুনা মুখ্য মন্ত্রী ওইরকপা চহি 15 মপুং ফারকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
11 OCT 2025 10:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী এন. চন্দ্রবাবু নাইদুগা ৱারী শাখ্রে অমসুং মহাক্না মুখ্য মন্ত্রী ওইরকপা চহি 15 মপুং ফারকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী নাইদুনা মহাক্কী রাজনিতীগী কেরিয়র চুপ্পদা ফ্যুচরিস্তিক ভিজন লৈবা অমসুং অফবা লৈঙাক্কীদমক অচেৎপা ফিরেপ অদু লেংদনা লৈখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা 2000গী অঙনবা শরুক্তগী হৌদুনা মখোয় অনিমক্না মুখ্য মন্ত্রী ওইরিঙৈ মতমদগী শ্রী নাইদুগা মহাক্কী মরক্তা লৈরক্লবা মতম শাংলবা মরী অদু নীংশিংখি অমসুং মীয়ামগী সেবাদা মহাক্না কত্থোকখিবা অদু থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী এন. চন্দ্রবাবু নাইদুনা অন্ধ্র প্রদেশকী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং মীয়ামগী য়াইফনবগী মাইকৈদা মহাক্না লেপ্পা লৈতনা হোৎনখিবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি;
“চন্দ্রবাবু নাইদু গারুগা ৱারী শানখি অমসুং মহাকপু মুখ্য মন্ত্রী ওইনা চহি 15 মপুং ফারকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি। মহাক্কী রাজনিতীগী কেরিয়র চুপ্পদা ফ্যুচরিস্তিক ভিজন লৈবা অমসুং অফবা লৈঙাক্কীদমক অচেৎপা ফিরেপ অদু লেংদনা লৈখি। ঐহাক্না চন্দ্রবাবু গারুগা 2000গী অঙনবা শরুক্তা ঐখোয় অনিমক মুখ্য মন্ত্রী ওইরিঙৈদগী হৌরগা হীরম কয়াদা নক্না থবক তৌমিন্নখি। মহাক্না অন্ধ্র প্রদেশকী য়াইফনবা থৱায় য়াওনা থবক তৌনবগীদমক মহাকপু য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
@ncbn”