Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting India’s path of self-reliance and growth
13 OCT 2025 12:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, shared an article written by Union Minister, Shri Hardeep Singh Puri, which underscores India’s distinctive approach to development through scale, skill and self-reliance.
In the article, Shri Hardeep Singh Puri notes that while developed nations are turning inward, India continues to chart a different course, driven by reforms, digital innovation and the strength of its youthful workforce—factors that are powering the nation’s rise as the world’s growth engine.
Sharing the article, the Prime Minister’s Office posted on X;
“Union Minister Shri @HardeepSPuri highlights that while developed nations are turning inward, India is charting a different path through scale, skill and self-reliance. He notes that reforms, digital innovation and a youthful workforce are powering India's rise as the world's growth engine.
https://indianexpress.com/article/opinion/columns/developed-world-is-building-walls-indias-answer-lies-in-scale-skill-and-self-reliance-10303095/
via NaMo App”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মশা-মরোমদোম লেপচবা ঙম্বা অমসুং চাউখৎপগী লম্বেল উৎলিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
13 OCT 2025 12:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ সিংহ পুরীনা ইবা, স্কেল, স্কিল অমসুং মশা-মরোমদোম লেপচবা ঙম্বগী থোংদা চাউখৎ-থৌরাংগীদমক্তা ভারতকী তোপ তোপ্পা থৌওংবু ময়েক শেংনা তাক্লিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
আর্তিকল অদুদা, শ্রী হরদীপ সিংহ পুরীনা হায়খি মদুদি চাউখৎলবা লৈবাকশিংনা মনিং হল্লকপা মতমদা, ভারতনা রিফোর্মশিং, দিজিতেল ইন্নোভেসন অমসুং নহা ওইরিবা শিন্মীশিংগী শক্তিনা লমজিংদুনা তোঙানবা লম্বী অমা মখা তানা য়াৎলি – ফেক্তরশিং অসিনা লৈবাক অসিনা মালেমগী গ্রোথ ইঞ্জিন ওইনা খুমাং চাউশিনবদা শক্তি পীরি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা আর্তিকল অসিবু শেয়র তৌদুনা Xতা পোস্ত তৌখি;
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @HardeepSPuriনা হায়খি মদুদি চাউখৎলবা লৈবাকশিংনা মনিং হল্লকপা মতমদা, স্কেল, স্কিল অমসুং মশা-মরোমদোম লেপচবা ঙম্বগী থোংদা ভারতনা তোপ তোপ্পা লম্বেল অমা য়াৎলি। রিফোর্মশিং, দিজিতেল ইন্নোভেসন অমসুং নহা ওইরিবা শিন্মীশিংনা মালেমগী গ্রোথ ইঞ্জিন অমা ওইনা ভারতনা খুমাং চাউশিনবা অসিদা শক্তি পীরি হায়না মহাক্না পনখি।
https://indianexpress.com/article/opinion/columns/developed-world-is-building-walls-indias-answer-lies-in-scale-skill-and-self-reliance-10303095/
নমো এপকী থোংদা।”