Prime Minister's Office
Foreign Minister of Canada calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
PM conveys that her visit would impart new momentum to bilateral partnership
PM recalls his visit to Canada for G7 Summit and his meeting with PM Carney
PM notes the significance of enhanced cooperation between the two countries in trade, energy, technology, agriculture and people-to-people ties
PM Modi conveys his warm wishes to PM Carney and looks forward to their upcoming engagements
13 OCT 2025 2:42PM by PIB Delhi
H.E. Ms. Anita Anand, Minister of Foreign Affairs of Canada, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Prime Minister welcomed Foreign Minister Anand and conveyed that her visit would contribute to ongoing efforts to impart new momentum to the India–Canada bilateral partnership.
Prime Minister recalled his visit to Canada in June this year for G7 Summit during which he held an extremely productive meeting with Prime Minister Mark Carney.
Prime Minister noted the significance of enhanced cooperation between the two countries in trade, energy, technology, agriculture and people-to-people ties.
Prime Minister conveyed his warm wishes to Prime Minister Mark Carney and said that he looked forward to their upcoming engagements.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেনাদাগী ফোরেন মিনিস্তরনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
পি.এম.না বাইলেতরেল পার্তনরশিপ অসিদা মহাক্কী খোঙচৎনা অনৌবা শাহৌ পীগনি ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না G7 সম্মিৎকীদমক কেনাদাদা চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎ অমসুং পি.এম. কার্নীগা লোয়ননা উনখিবা অদু নীংশিংখ্রে
পি.এম.না ললোন-ইতিক, ইনর্জী, তেক্নোলোজী, লৌউ-শিংউ অমসুং পিপল-তু-পিপলগী মরীশিংদা লৈবাক অনিগী মরক্তা তেংবাং পীনবা হেনগৎপগী মরু ওইবা অদু থমখ্রে
পি.এম. মোদীনা পি.এম. কার্নীদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে অমসুং মখোয়গী লাক্কদৌরিবা থবক-থৌরমশিং অদুবু খৌরাংনা ঙাইরি ফোংদোকখ্রে
13 OCT 2025 2:42PM by PIB Imphal
কেনাদাগী ফোরেন এফিয়র্স মিনিস্তর ঐচ.ই. শ্রীমতী অনিতা অনন্দনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ফোরেন মিনিস্তর অনন্দবু তরাম্না ওকখি অমসুং মহাক্কী খোঙচৎ অসিনা ইন্দিয়া-কেনাদা বাইলেতরেল পার্তনরশিপ অসিদা অনৌবা শাহৌ অমা পীনবা হোৎনরিবা অসিদা শরুক তমলগনি হায়না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা চহি অসিগী জুন থাদা মহাক্না G7 সম্মিৎকীদমক কেনাদাদা চৎখিবা অদু নীংশিংখি, মসিগী মনুংদা মহাক্না প্রধান মন্ত্রী মার্ক কার্নীগা য়াম্না চাউনা মহৈ য়াল্লবা মীফম অমা পাংথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অনিগী মরক্তা ললোন-ইতিক, ইনর্জী, তেক্নোলোজী, লৌউ-শিংউ অমসুং পিপল-তু-পিপলগী মরীশিংদা তেংবাং পীনবা হেনগৎহনবগী মরুওইবা অদু পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী মার্ক কার্নীদা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখি অমসুং মখোয় অনিগী লাক্কদৌরিবা থবক-থৌরমশিং অদুগীদমক মহাক্না খৌরাংনা ঙাইদুনা লৈরি হায়না ফোংদোকখি।