Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes the launch of the Google AI Hub in Visakhapatnam
14 OCT 2025 2:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed his delight on the launch of Google AI Hub in the dynamic city of Visakhapatnam, Andhra Pradesh. Shri Modi stated that this multi-faceted investment that includes gigawatt-scale data center infrastructure, aligns with our vision to build a Viksit Bharat. "It will be a powerful force in democratizing technology. It will also ensure AI for All, delivering cutting-edge tools to our citizens, boosting our digital economy and securing India’s place as a global technology leader!", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X:
"Delighted by the launch of the Google AI Hub in the dynamic city of Visakhapatnam, Andhra Pradesh.
This multi-faceted investment that includes gigawatt-scale data center infrastructure, aligns with our vision to build a Viksit Bharat. It will be a powerful force in democratizing technology. It will also ensure AI for All, delivering cutting-edge tools to our citizens, boosting our digital economy and securing India’s place as a global technology leader!"
@sundarpichai

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিশাখাপত্নমদা গুগল এ.আই. হব লোঞ্চ তৌখিবা অদুবু তরাম্না ওকখ্রে
14 OCT 2025 2:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্ধ্র প্রদেশকী বিশাখাপত্নমদা দাইনামিক সিতীদা গুগল এ.আই. হব লোঞ্চ তৌখিবা অদুদা হনাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা বিকসিত ভারত অমা ওইহন্নবগী ঐখোয়গী মীৎয়েং অসিগা গিগাৱাত-স্কেল দেতা সেন্তর ইনফ্রাস্ত্রকচর য়াওনা মল্তি-ফেসেতেদ ওইবা ইনভেস্তমেন্ত অসিগা মপা চান্নহল্লনি হায়না ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি "মসিনা তেক্নোলোজী অসি দেমোক্রেতাইজিং তৌবদা অকনবা শাফু অমা ওইরগনি। মসিনা গ্লোবেল তেক্নোলোজীগী লীদর অমা ওইনা ঐখোয়গী ইরৈচাশিংদা কত্তিং-এজ তুলশিং ফংহন্দুনা ঐখোয়গী দিজিতেল ইকোনোমী অসি খংচাও চাওখৎহল্লগনি অমসুং তেক্ত কায়দবা মফম অমা ফংহল্লগনি। পুম্নমক্তা এ.আই. লৈহল্লগনি। "
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা:
"অন্ধ্র প্রদেশকী বিশাখাপত্নমদা দাইনামিক সিতীদা গুগল এ.আই. হব লোঞ্চ তৌখিবা অদুদা হনাও-নুংঙাইবা ফাওই।
বিকসিত ভারত অমা ওইহন্নবগী ঐখোয়গী মীৎয়েং অসিগা গিগাৱাত-স্কেল দেতা সেন্তর ইনফ্রাস্ত্রকচর য়াওনা মল্তি-ফেসেতেদ ওইবা ইনভেস্তমেন্ত অসিগা মপা চান্নহল্লনি মসিনা গ্লোবেল তেক্নোলোজীগী লীদর অমা ওইনা ঐখোয়গী ইরৈচাশিংদা কত্তিং-এজ তুলশিং ফংহন্দুনা ঐখোয়গী দিজিতেল ইকোনোমী অসি খংচাও চাওখৎহল্লগনি অমসুং তেক্ত কায়দবা মফম অমা ফংহল্লগনি। পুম্নমক্তা এ.আই. লৈহল্লগনি!"@sundarpichai