Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how rejuvenated waterways are sailing towards a Viksit Bharat
17 OCT 2025 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Sarbananda Sonowal on his vision for rejuvenated waterways and how they are sailing towards a Viksit Bharat. "India’s rivers are not just symbols of heritage, they are highways of progress!", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri Sarbananda Sonowal on X, Shri Modi said:
"India’s rivers are not just symbols of heritage, they are highways of progress! Union Minister Shri @sarbanandsonwal shares his vision for rejuvenated waterways and how they are sailing towards a Viksit Bharat.
Read the piece to know how logistics, tourism and infrastructure have been strengthened over the years."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নৌনা হিংগৎহল্লবা ঈশিং লম্বীশিংনা মতৌ করম্না বিক্সিত ভারতকী মায়কৈদা চঙশিল্লি হায়বগী আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে
17 OCT 2025 1:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নৌনা হিংগৎহল্লবা ঈশিং লম্বীশিংনা মতৌ করম্না বিক্সিত ভারতকী মায়কৈদা চঙশিল্লি হায়বগী মতাঙদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী সর্বনন্দ সোসোৱালনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে। “ভারতকী তুরেলশিং পারী পুরীগী লনগী খুদমখক নত্তে, মখোয় চাওখৎপগী হায়ৱেশিংনি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী সর্বনন্দ সোনোৱালনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা অসুম্না ফোঙদোকখি:
“ভারতকী তুরেলশিং পারী পুরীগী লনগী খুদমখক নত্তে, মখোয় চাওখৎপগী হায়ৱেশিংনি। শ্রী @sarbanandsonwal না নৌনা হিংগৎহল্লবা ঈশিং লম্বীশিংনা মতৌ করম্না বিক্সিত ভারতকী মায়কৈদা চঙশিল্লি হায়বগী মতাঙদা মহাক্কী মীৎয়েঙ থম্লি।
মতৌ করম্না লোজিস্তিক্স, তুরিজম অমদি ইনফ্রাস্ত্রকচর হৌখিবা চহিশিং অসিদা মপাঙ্গল কনখৎহল্লি হায়বা খঙননবা খুৎই অসি পাবিয়ু।”