Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon all citizens to buy Indian products
19 OCT 2025 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called upon all citizens to mark this festive season by celebrating the hardwork, creativity and innovation of 140 crore Indians by buying Indian products. "Let’s buy Indian products and say- Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai! Do also share what you bought on social media. This way you will inspire others to also do the same", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Let’s mark this festive season by celebrating the hardwork, creativity and innovation of 140 crore Indians.
Let’s buy Indian products and say- Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai!
Do also share what you bought on social media. This way you will inspire others to also do the same."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা ভারতকী পোৎথোকশিং লৈনবা তকশিনখ্রে
19 OCT 2025 10:23PM by PIB Imphal
ভারতকী পোৎথোকশিং লৈদুনা মীওই করোর ১৪০ গী থবক শুবা কনবা, খুৎ-শা হৈবা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপা হরাওবা ফোঙদোক্তুনা লাক্লিবা কুহ্মৈগী মতম অসি শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ঐখোয় ভারতকী পোৎথোকশিং লৈরসি অমসুং হায়সি-গার্ভ সে কহো য়ে শ্বাদেসি হাই! অদোম্না লৈরিবা অসি সোসিএল মেদিয়াদা থাগৎসি। মসিনা অতোপ্পশিংদা চপ মান্ননা লৈনবা ইথিল পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মীওই করোর ১৪০ গী থবক শুবা কনবা, খুৎ-শা হৈবা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপা হরাওবা ফোঙদোক্তুনা লাক্লিবা কুহ্মৈগী মতম অসি ঐখোয় শরুক য়ারসি”।
ঐখোয় ভারতকী পোৎথোকশিং লৈরসি অমসুং হায়সি-গার্ভ সে কহো য়ে শ্বাদেসি হাই!
অদোম্না লৈরিবা পোৎথোক অদু সোসিএল মেদিয়াদা থাগৎসি। মসিনা অতোপ্পশিংদা চপ মান্ননা লৈনবা ইথিল পীগনি”।
Let’s mark this festive season by celebrating the hardwork, creativity and innovation of 140 crore Indians.
Let’s buy Indian products and say- Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai!
Do also share what you bought on social media. This way you will inspire others to also do the same. https://t.co/OyzVwFF8j6
— Narendra Modi (@narendramodi) October 19, 2025