Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon all citizens to buy Indian products
19 OCT 2025 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called upon all citizens to mark this festive season by celebrating the hardwork, creativity and innovation of 140 crore Indians by buying Indian products. "Let’s buy Indian products and say- Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai! Do also share what you bought on social media. This way you will inspire others to also do the same", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Let’s mark this festive season by celebrating the hardwork, creativity and innovation of 140 crore Indians.
Let’s buy Indian products and say- Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai!
Do also share what you bought on social media. This way you will inspire others to also do the same."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ସ୍ୱଦେଶୀ ଉତ୍ପାଦ କିଣିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 OCT 2025 10:23PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମସ୍ତ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଏହି ଉତ୍ସବ ଋତୁକୁ ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ, ସୃଜନଶୀଳତା ଏବଂ ନବାଚାରକୁ ଭାରତୀୟ ଉତ୍ପାଦ କିଣି ପାଳନ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ଆସନ୍ତୁ ଭାରତୀୟ ଉତ୍ପାଦ କିଣିବା ଏବଂ କହିବା – ଗର୍ବ ସେ କହୋ ୟେ ସ୍ୱଦେଶୀ ହେ! ଆପଣ ଯାହା କିଣିଛନ୍ତି ତାହା ସେ ସୋସିଆଲ ମିଡିଆରେ ଶେୟାର କରନ୍ତୁ । ଏହିପରି ଆପଣ ଅନ୍ୟମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ସେପରି କରିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେବେ ।”
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆସନ୍ତୁ ଏହି ଉତ୍ସବ ଋତୁରେ ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ, ସୃଜନଶୀଳତା ଏବଂ ନବାଚାରର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିବା ।
ଆସନ୍ତୁ ଭାରତୀୟ ଉତ୍ପାଦ କିଣିବା ଏବଂ କହିବା – ଗର୍ବ ସେ କହୋ ୟେ ସ୍ୱଦେଶୀ ହେ!
ଆପଣ ଯାହା କିଣିଛନ୍ତି ତାହା ସୋସିଆଲ ମିଡିଆରେ ଶେୟାର କରନ୍ତୁ । ଏହିପରି ଆପଣ ଅନ୍ୟମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ସେପରି କରିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେବେ ।”