Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E. Ms. Sanae Takaichi on Her Election as Prime Minister of Japan
21 OCT 2025 11:24AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartiest congratulations to H.E. Ms. Sanae Takaichi on her election as the Prime Minister of Japan. In his message on X, Prime Minister Modi expressed his commitment to further strengthening the India–Japan Special Strategic and Global Partnership.
Shri Modi in a post on X said:
"Heartiest congratulations, Sanae Takaichi, on your election as the Prime Minister of Japan. I look forward to working closely with you to further strengthen the India–Japan Special Strategic and Global Partnership. Our deepening ties are vital for peace, stability, and prosperity across the Indo-Pacific and beyond.
@takaichi_sanae"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জপানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মহাক খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সনাই তকাইচি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
21 OCT 2025 11:24AM by PIB Imphal
জপানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মহাক খল্লকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সনাই তকাইচি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না এক্সতা পীবা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারত-জপান স্পিসিএল ষ্ট্রাতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ মখা তানা ফগৎহন্নবা মহাক্কী থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অদোম জপানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা, সনাই তকাইচি, অদোম থাগৎচরি। ভারত-জপান স্পিসিএল ষ্ট্রাতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ মখা তানা ফগৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা চেৎনা থবক তৌমিন্ননবা ঐনা থাজবা থম্লি। ইন্দো-পেসিফিক অমসুং মসিগী ৱাংমদা শান্তি, তুংদু-লৈতাবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা ঐখোয়গী মরীশিং চেৎশীনহনবা মরুওই”।
@takaichi_sanae"