Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Piyush Pandey
24 OCT 2025 11:29AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Piyush Pandey, a legendary figure in the world of advertising and communications. In a heartfelt message, the Prime Minister remembered Shri Pandey’s extraordinary creativity and his monumental contributions to India’s advertising landscape.
In a post on X, he said:
“Shri Piyush Pandey Ji was admired for his creativity. He made a monumental contribution to the world of advertising and communications. I will fondly cherish our interactions over the years. Saddened by his passing away. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী পিয়ুস পান্দে লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2025 11:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এদভরতাইজিং অমদি কম্ম্যুনিকেসন্সকী তাইবংদা মমিং লৈরবা মীশক শ্রী পিয়ুস পান্দে লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। থম্মোয়নুংদগী থোরকপা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী পান্দেগী তোপ তোপ্পা ৱাখল লৈবা মতৌ অমদি ভারতকী এদভরতাইজিং লেন্দস্কেপ্তা মহাক্না লৌখিবা চাউরবা থৌদাংবু নীংশিংখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
“শ্রী পিয়ুস পান্দে জী মহাক্কী ৱাখল লৈবা মতৌগীদমক মীয়াম্না খোয়দানৈ। মহাক্না এদভরতাইজিং অমদি কম্ম্যুনিকেসন্সকী. তাইবংদা চাউরবা থৌদাং লৌরম্মি। হৌখিবা চহিশিংদা ঐখোয়না উনখিবশিং ঐহাক্না চেৎনা থমজরি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু পামজবশিংগা লোয়ননা ঐহাক্না লেপ্লি। ওম শান্তি।”