Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on ITBP Raising Day
24 OCT 2025 7:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended warm greetings to all Himveers of the Indo-Tibetan Border Police (ITBP) and their families on the occasion of their Raising Day today. Acknowledging the Force’s exemplary service to the nation, the Prime Minister lauded their courage, discipline, and unwavering commitment to duty. He also hailed their compassion and readiness during disaster relief and rescue missions which reflect their finest traditions of service and humanity.
In a post on X, Shri Modi said:
“Warm greetings to all ITBP Himveers and their families on their Raising Day. The Force embodies unmatched courage, discipline and devotion to duty. Serving amid the harshest climates and most difficult terrains, they safeguard the nation with unwavering resolve. Their compassion and readiness during disaster relief and rescue missions reflect the finest traditions of service and humanity.
@ITBP_official”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ITBP রেজিং দেগী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
24 OCT 2025 7:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দো-তিবেতন বোর্দর পুলিস (ITBP) গী অথৌবা পুম্নমক অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংশিংগী মফমদা ঙসি মখোয়গী রেজিং দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীরক্লি। লান্মী শঙলুপ অসিনা লৈবাক্কী থৌগলদা লৌরিবা শিংথানিংঙাই ওইবা থৌদাংবু শকখঙবা উৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী থৌনা, লীচৎ শাজৎ অমদি মথৌদা উৎলিবা অচেৎপা খোঙফমবু থাগৎখি। মহাক্না থৌগল অমদি মীওইবগী মচৎকী খ্বায়দগী নীংথিরবা মচৎ উৎলিবা মখোয়গী মীনুংশি অমদি অৱা অনা অমসুং লাংফমগী মতমদা তেংবাংনবা শেম শাদুনা লৈববুশিং শিংথাখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ITBP গী অথৌবা পুম্নমক অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংশিংগী মফমদা মখোয়গী রেজিং দেগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। লান্মী শঙলুপ অসিনা মখোয়গী মথৌদা লম্বা লৈত্রবা থৌনা, লীচৎ অমদি পুক্নিং লুপ্পা উৎলি। তমথিরবা ঈশিং নুংশিৎ অমদি খুদোংথিনিংঙাই ওইরবা চীংলক্তা মথৌ তৌদুনা, মখোয়না লৈবাক অসিবু হনবা লৈত্রবা খোঙফমগা লোয়ননা ঙাক্লি। মখোয়গী মীনুংশি অমদি অৱা অনা অমসুং লাংফমগী মতমদা তেংবাংনবগীদমক শেম শাদুনা লৈবসিদা থৌগল অমদি মীওইবগী মচৎকী খ্বায়দগী নীংথিবা মচৎকী মমি তাই।”