Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Satish Shah
25 OCT 2025 7:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today condoled the passing of veteran actor Shri Satish Shah Ji, calling him a true legend of Indian entertainment.
In a post on X, he said:
“Deeply saddened by the passing of Shri Satish Shah Ji. He will be remembered as a true legend of Indian entertainment. His effortless humour and iconic performances brought laughter into countless lives. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী সতিস সাহ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2025 7:44PM by PIB Imphal
অহল ওইরবা এক্তর শ্রী সতিস সাহ লৈখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মহাক ভারতকী হরাও-কুহ্মৈগী অশেংবা শক্নাইরবা অমনি হায়না ফোঙদোকখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী সতিস সাহ লৈখিবদা অৱাবা ফাওহল্লে। ভারতকী হরাও-কুহ্মৈগী অশেংবা শক্নাইরবা অমা ওইনা মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ফাগী অমসুং পর্ফোমেন্সনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়া নোকহনখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।