Prime Minister's Office
Prime Minister Urges Citizens to Join the Run for Unity on 31st October to Honour Sardar Patel’s Legacy
27 OCT 2025 9:15AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today called upon citizens across the nation to participate in the Run for Unity on 31st October, commemorating the 150th birth anniversary of Sardar Vallabhbhai Patel. The event marks Rashtriya Ekta Diwas and celebrates the enduring spirit of unity and togetherness that Sardar Patel envisioned for India.
Responding to a post by Ekta Diwas Bharat on X, Shri Modi wrote:
“Join the Run for Unity on 31st October and celebrate the spirit of togetherness! Let’s honour Sardar Patel’s vision of a united India.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চৰ্দাৰ পেটেলৰ উত্তৰাধিকাৰক সন্মান জনোৱাৰ বাবে ৩১ অক্টোবৰৰ একতাৰ দৌৰত অংশ ল’বলৈ নাগৰিকৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আহ্বান
27 OCT 2025 9:15AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সমগ্ৰ দেশৰ নাগৰিকসকলক চৰ্দাৰ বল্লভভাই পেটেলৰ ১৫০ সংখ্যক জয়ন্তী উপলক্ষে ৩১ অক্টোবৰৰ একতাৰ দৌৰত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়। ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱস উপলক্ষে এই অনুষ্ঠানটোৰ আয়োজন কৰা হয় আৰু ভাৰতৰ বাবে চৰ্দাৰ পেটেলে কল্পনা কৰা একতা আৰু সম্প্ৰীতিৰ দৃষ্টিভঙ্গীক প্ৰতিফলিত কৰে।
এক্সত একতা দিৱস ভাৰতৰ এটা পোষ্টৰ প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যক্ত কৰি শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছেঃ
"৩১ অক্টোবৰত একতাৰ দৌৰত যোগদান কৰক আৰু একতাৰ দৃষ্টিভঙ্গীক উদযাপন কৰক! আহক চৰ্দাৰ পেটেলৰ ঐক্যবদ্ধ ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগীক সন্মান জনাওঁ।"