Prime Minister's Office
Prime Minister Urges Citizens to Join the Run for Unity on 31st October to Honour Sardar Patel’s Legacy
27 OCT 2025 9:15AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today called upon citizens across the nation to participate in the Run for Unity on 31st October, commemorating the 150th birth anniversary of Sardar Vallabhbhai Patel. The event marks Rashtriya Ekta Diwas and celebrates the enduring spirit of unity and togetherness that Sardar Patel envisioned for India.
Responding to a post by Ekta Diwas Bharat on X, Shri Modi wrote:
“Join the Run for Unity on 31st October and celebrate the spirit of togetherness! Let’s honour Sardar Patel’s vision of a united India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রজাশিংদা সরদার পতেলগী লেগেসীবু ইকাই খুম্নবা উৎনবা ওক্তোবর 31দা রন ফোর য়ুনিতীদা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
27 OCT 2025 9:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সরদার বল্লভভাই পতেলগী 150শুবা মপোক কুমওন পাংথোক্লদুনা ওক্তোবর 31দা রন ফোর য়ুনিতীদা শরুক য়ানবা লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা প্রজাশিংদা হায়খ্রে। থৌরম অসিনা রাস্ত্রিয় এক্তা দিবস অমসুং ভারতকীদমক সরদার পতেলনা পামজরম্বা অমত্তা ওইবা অমসুং অপুনবগী ৱাখল্লোন অদুবু পালন তৌরি।
Xতা এক্তা দিবস ভারতনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা ইখি:
“ওক্তোবর 31দা রন ফোর য়ুনিতীদা শরুক য়াবীয়ু অমসুং অপুনবগী ৱাখল্লোন পালন তৌরসি! ঐখোয়না সরদার পতেলগী অপুনবা ভারত অমগী ভিজন অদুবু ইকাই খুম্নবা উৎলসি।”