Prime Minister's Office
PM to Participate in International Aryan Summit 2025 in New Delhi on 31st October
Summit is part of Jyāna Jyoti Festival commemorating 200th birth anniversary of Maharshi Dayanand Saraswati Ji and 150 years of Arya Samaj’s service to society
Summit to witness participation from Representatives of Arya Samaj Units Across India and Abroad
29 OCT 2025 10:57AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the International Aryan Summit 2025 at Rohini, New Delhi, on 31st October at around 2:45 PM. The programme forms a key part of the Jyāna Jyoti Festival commemorating the 200th birth anniversary of Maharshi Dayanand Saraswati Ji and 150 years of Arya Samaj’s service to society. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
The Summit will bring together representatives from Arya Samaj units across India and abroad — reflecting the universal relevance of Maharshi Dayanand’s reformist ideals and the organisation’s global outreach. It will also feature an exhibition titled “150 Golden Years of Service”, showcasing Arya Samaj’s transformative journey through its contributions in education, social reform, and spiritual upliftment.
The Summit aims to honour Maharshi Dayanand Saraswati’s reformist and educational legacy, celebrate 150 years of Arya Samaj’s service in education, social reform, and nation-building, and inspire global awareness of Vedic principles and Swadeshi values in alignment with Viksit Bharat 2047.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওক্তোবর 31দা নই দিল্লীদা পাংথোক্কদবা ইন্তর্নেস্নেল আর্য়ান সম্মিৎ 2025দা শরুক য়াগনি
সম্মিৎ অসি মহার্ষি দয়ানন্দ সরস্বতিজীগী 200শুবা মপোক কুমওন অমসুং আর্য় সমাজনা খুন্নাইগী শেবা তৌরকপগী চহি 150শুবগী পালন থৌরম জ্ঞান জ্যোতি উৎসবকী শরুক অমনি
সম্মিৎ অসিদা ভারত অমসুং লৈবাক শিনবা থুংবদগী আর্য় সমাজ য়ুনিৎশিংগী মীহুৎশিংনা শরুক য়াবা উবা ফংগনি
29 OCT 2025 10:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওক্তোবর 31গী নুমিদাংৱাইরম পুং 2:45 রোম তাবদা নই দিল্লীগী রোহিনিদা পাংথোক্কদৌরিবা ইন্তর্নেস্নেল আর্য়ান সম্মিৎ 2025দা শরুক য়াগনি। থৌরম অসি মহর্ষি দয়ানন্দ সরস্বতিজীগী 200শুবা মপোক কুমওন অমসুং আর্য় সমাজনা খুন্নাইগী সেবা তৌরকপা চহি 150শুবগী থৌরম ওইনা পাংথোকপা জ্ঞান জ্যোতি উৎসবকী মরুওইবা শরুক অমনি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা তিল্লীবা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
সম্মিৎ অসিদা ভারত অমসুং মপান লৈবাক্কী আর্য় সমাজকী য়ুনিৎশিংগী মীহুৎশিং শরুক য়াগনি। মসিনা মহার্ষি দয়ানন্দগী রিফোর্ম পুরক্নবা ৱাখল্লোনশিংগী মালেমগী ওইনা মরু ওইবা অমসুং ওর্গনাইজেসন অসিগী গ্লোবেল আউতরীচ অদু উৎলি। মসিদা আর্য় সমাজগী ত্রেন্সফোর্মেতিব জর্নী অসি এজুকেসন, সোসিএল রিফোর্ম অমসুং স্পিরিচুএল অপলিফমেন্তদা শরুক তম্বগী খুত্থাংদা উৎলিবা '150 গোল্দন ইয়র্স ওফ সর্বিস' হায়না মিংথোনবা একজিবিসন অমসু য়াওগনি।
সম্মিৎ অসিগী পান্দমদি মহার্ষি দয়ানন্দ সরস্বতীগী রিফোর্মিস্ত অমসুং এজুকেস্নেল লিগেসীবু ইকায় খুম্নবা, এজুকেসন, সোসিএল রিফোর্ম অমসুং নেসন বিল্দিংদা আর্য় সমাজনা চহি 150 সর্বিস তৌরকপা অদু পালন তৌবা অমসুং ভিক্সিৎ ভারত 2047গী পরিং মখাদা বেদিক প্রিন্সিপলশিং অমসুং স্বদেশী ভেল্যুশিংগী মালেমগী ওইবা এৱারনেস পুক্নিং থৌগৎপা অসিনি।