Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of remarkable Ekta Parade in Kevadia, Gujarat
31 OCT 2025 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared glimpses of remarkable Ekta Parade in Kevadia, Gujarat.
In separate posts on X, Shri Modi said;
“Attended a remarkable Ekta Parade in Kevadia! This Parade, being held on the 150th Jayanti of Sardar Patel, showcased India’s rich cultural diversity.”
“Here are some more glimpses from the Ekta Parade in Kevadia.”
“Among the most admired parts of the Ekta Parade were the demonstrations by indigenous dog breeds.”
“You will love watching this part of the Ekta Parade, the air show…”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী কেৱাদিয়াদা পাংথোকখিবা শীংথানীংঙাই ওইরবা একতা পরেদকী মমিশিং শেয়র তৌখ্রে
31 OCT 2025 1:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী কেৱাদিয়াদা পাংথোকখিবা শীংথানীংঙাই ওইরবা একতা পরেদকী মমিশিং শেয়র তৌখ্রে।
Xকী তোঙান-তোঙানবা পোস্তশিংদা শ্রী মোদীনা হায়:
“কেৱাদিয়াদা শীংথানীংঙাই ওইরবা একতা পরেদ অমদা শরুক য়াখি! পেরেদ অসি সরদার পতেলগী 150শুবা মপোক কুমওন থৌরমদা পাংথোকই, মসিনা ভারতকী ফজরবা কলচরেল দাইভর্সিতী উৎখি।”
“কেৱাদিয়াদা পাংথোকখিবা একতা পরেদতগী মমি খরা মসিদা লৈজরে।”
“একতা পরেদকী খ্বাইদগী ফজবা শরুকশিংগী মরক্তা লমদম অসিগী ওইবা হুইগী ব্রীদশিং উৎখিবা অসিসু য়াওরি।”
“একতা পরেদকী শরুক ওইরিবা এয়র শো অসি অদোম্না শোইদনা য়েংনীংগনি…”