Prime Minister's Office
Union Minister Dr. Jitendra Singh administers the Ekta pledge on Rashtriya Ekta Diwas; PMO officials participate in the observance
31 OCT 2025 2:06PM by PIB Delhi
On the occasion of Rashtriya Ekta Diwas, officials of the Prime Minister’s Office today took the Ekta Pledge reaffirming their commitment to the unity and integrity of the nation.
The pledge was administered by Union Minister of State (Independent Charge) for Science and Technology and Minister of State (PMO), Dr. Jitendra Singh.
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. P.K. Mishra, Principal Secretary-2 to the Prime Minister, Shri Shaktikanta Das, Advisor to the Prime Minister, Shri Tarun Kapoor, Special Secretary to the Prime Minister, Shri Atish Chandra and other officials participated in the observance.
The observance of Rashtriya Ekta Diwas marks the 150th birth anniversary of Sardar Vallabhbhai Patel, celebrating his vision of a united and strong India.
The Prime Minister’s Office said on X;
“Union MoS @DrJitendraSingh administered the Ekta Pledge in the Prime Minister's Office.
Principal Secretary to PM, Dr. P.K. Mishra, Principal Secretary-2 to PM, Shri Shaktikanta Das, Advisor to PM, Shri Tarun Kapoor, Special Secretary to PM, Shri Atish Chandra and other officials participated.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংহনা রাস্ত্রিয় একতা দিবসতা একতাগী ৱাশক লৌবগী থৌরম লমজিংখ্রে; পি.এম.ও.গী ওফিসিয়েলশিংনা থৌরম অদুদা শরুক য়াখ্রে
31 OCT 2025 2:06PM by PIB Imphal
রাস্ত্রিয় একতা দিবসকী থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙগী ওফিসিয়েলশিংনা লৈবাক অসিগী অপুনবা অমসুং অপুনবগীদমক মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোক্নদুনা ঙসি একতাগী ৱাশক লৌখ্রে।
কেন্দ্রগী সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজীগী রাজ্য মন্ত্রী (ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ) অমসুং রাজ্য মন্ত্রী (পি.এম.ও.), দা. জিতেন্দ্র সিংহনা ৱাশক লৌবগী থৌরম অদু লমজিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরী, দা. পি.কে. মিশ্রা, প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরী-২, শ্রী শক্তিকান্ত দাস, প্রধান মন্ত্রীগী এদভাইজর, শ্রী তরুন কাপুর, প্রধান মন্ত্রীগী স্পিসিয়েল সেক্রেতরী, শ্রী অতীশ চন্দ্র অমসুং অতোপ্পা ওফিসিয়েলশিংনা থৌরম অসিদা শরুক য়াখি।
রাস্ত্রীয় একতা দিবস অসি সর্দার বল্লবভাই পতেলগী ১৫০শুবা মপোক কুমওন লাকপগা লোয়ননা পালন তৌদুনা মহাক্কী অমত্তা ওইবা অমসুং মপাঙ্গল কনবা ভারত অমগী মঙলান অদুবু সেলেব্রেত তৌরি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা Xতা অসুম্না হায়খি;
“কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী @DrJitendraSinghনা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসতা একতাগী ৱাশক লৌবগী থৌরম অদুবু লমজিংখি।
প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরী, দা. পি.কে. মিশ্রা, প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরী-২, শ্রী শক্তিকান্ত দাস, প্রধান মন্ত্রীগী এদভাইজর, শ্রী তরুন কাপুর, প্রধান মন্ত্রীগী স্পিসিয়েল সেক্রেতরী, শ্রী অতীশ চন্দ্র অমসুং অতোপ্পা ওফিসিয়েলশিংনা শরুক য়াখি।”