Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting India’s advances in science, technology and innovation
31 OCT 2025 7:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr. Jitendra Singh that showcases India’s remarkable progress in areas such as from Digital India to Deep tech, from Chandrayaan to bioeconomy and so much more!
Emphasising India’s growing global leadership, the Prime Minister said that with collective efforts, the nation is redefining global leadership in science and innovation, and a confident Aatmanirbhar Bharat is now inspiring the world.
In a post on X, the Prime Minister said:
“India is setting the record straight, from Digital India to Deep tech, from Chandrayaan to bioeconomy and so much more!
With the efforts of us all, our country is redefining global leadership in science & innovation and a confident Aatmanirbhar Bharat is now inspiring the world.
Read the article by Union Minister @DrJitendraSingh to learn more about the advances made along the years.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সাইন্স, তেক্নোলোজী অমসুং ইনোবেসনদা ভারতনা মাংজিল থানা চংশিল্লিবা খুমাং চাউশিল্লকপগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
31 OCT 2025 7:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংহনা দিজিতেল ইন্দিয়াদগী দীপ তেক, চন্দ্রয়ানদগী বাইও ইকোনোমী অমসুং অতৈ কয়া অমদা ভারতকী চাউখৎপগী খোংজেল অদুবু উত্তুনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
ভারতনা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইনা ফাওগৎলক্লিবা অসিবু মরু ওইনা পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি পুন্না হোৎনমিন্নদুনা লৈবাক অসিনা সাইন্স অমসুং ইনোবেসনদা মালেমগী লুচিংবগী ৱাহন্থোক্তা অহোংবা অমা পুরক্লি, অমসুং মশানা-মশাবু থাজবা আত্মনির্ভর ভারতনা হৌজিক্তি মালেমদা পুক্নিং থৌগৎলি।
X কী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ভারতনা দিজিতেল ইন্দিয়াদগী হৌরগা দীপ তেক, চন্দ্রয়ানদগী হৌরগা বাইও ইকোনোমী অমসুং অতোপ্পা কয়া অমদা অনৌবা থাক অমদা পুখৎলক্লি!
ঐখোয় পুম্নমক্না হোৎনমিন্নবদগী, ঐখোয়গী লৈবাক অসিনা সাইন্স অমসুং ইনোবেসনদা মালেমগী মালেমগী লুচিংবগী ৱাহন্থোক্তা অহোংবা অমা পুরক্লি অমসুং মশানা-মশাবু থাজবা আত্মনির্ভর ভারতনা মালেমদা পুক্নিং থৌগৎলি।
চহি কয়া অসিদা খুমাং চাউশিল্লকখিবশিংগী মতাংদা হেন্না খঙনবগীদমক কেন্দ্রগী মন্ত্রী @DrJitendraSinghনা ইবা আর্তিকল অসি পাবীয়ু।”