Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes the record increase in the number of Indian universities in the latest QS Asia University Rankings
04 NOV 2025 9:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the record increase in the number of Indian universities in the QS Asia University Rankings over the last decade. Shri Modi stated that the Government is committed to ensuring quality education for our youth, with a focus on research and innovation. "We are also building institutional capacities in this sector by enabling more educational institutions across India", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Glad to see a record increase in the number of Indian universities in the QS Asia University Rankings over the last decade. Our Government is committed to ensuring quality education for our youth, with a focus on research and innovation. We are also building institutional capacities in this sector by enabling more educational institutions across India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অনৌবা QS এসিয়া য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিংসতা ভারতকী য়ুনিভর্সিতীশিংগী মশিং রেকোর্দ ওইনা হেনগৎলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 NOV 2025 9:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌখিবা চহি তরা অসিদা QS এসিয়া য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিংদা ভারতকী য়ুনিভর্সিতী মশিং রেকোর্দ ওইনা হেনগৎলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সরকারনা ঐখোয়গী নহারোলশিংগীদমক রিসর্চ অমসুং ইন্নোবেসনদা মীৎয়েং থমদুনা ক্বালিতী এজুকেসন ফংহন্নবা অচেৎপা ফিরেপ লৈ। শ্রী মোদীনা হায়খি, "ঐখোয়না ভারত শিনবা থুংনা এজুকেস্নেল ইন্সতিত্যুসন কয়া লৈহন্দুনা সেক্তর অসিদা ইন্সতিত্যুস্নেল কেপাসিতীসু শেমগৎলি।"
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“হৌখিবা চহি তরা অসিদা QS এসিয়া য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিংদা ভারতকী য়ুনিভর্সিতী মশিং রেকোর্দ ওইনা হেনগৎলকপা উবদা নুংঙাইবা ফাওই। ঐখোয়গী সরকারনা রিসর্চ অমসুং ইন্নোবেসনদা মীৎয়েং থমদুনা ঐখোয়গী নহারোলশিংগীদমক ক্বালিতী লৈবা এজুকেসন ফংহন্নবা লেপ্পী। ভারত শিনবা থুংনা এজুকেস্নেল ইন্সতিত্যুসন কয়া অমা লৈহন্দুনা ঐখোয়না সেক্তর অসিদা ইন্সতিত্যুস্নেল কেপাসিতীসু শেমগৎলি।”