Prime Minister's Office
PM to inaugurate National Conference on “Strengthening Legal Aid Delivery Mechanisms” on 8th November
06 NOV 2025 2:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the National Conference on “Strengthening Legal Aid Delivery Mechanisms” on 8th November, 2025 at around 5 PM at the Supreme Court of India. During the programme, Prime Minister will launch the Community Mediation Training Module prepared by the National Legal Services Authority (NALSA). Prime Minister will also address the gathering on the occasion
The two-day Conference, organised by NALSA, will deliberate on key aspects of the legal services framework such as the Legal Aid Defense Counsel System, panel lawyers, para-legal volunteers, permanent Lok Adalats and the financial management of legal services institutions.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর 8দা “লিগেল এদ দেলিভরী মেকানিজমশিং মপাঙ্গল কনখৎহনবা” হায়বা নেস্নেল কনফরেন্স হৌদোক্কনি
06 NOV 2025 2:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা 2025গী নবেম্বর 8গী নুমিদাংৱাইরম পুং 5 তাবা মতমদা ভারতকী সুপ্রিম কোর্ত্তা 'লিগেল এদ দেলিভরী মেকানিজমশিং মপাঙ্গল কনখৎহনবা' হায়বা নেস্নেল কনফরেন্স হৌদোক্কনি। থৌরম অসিগী মনুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল লিগেল সর্বিসেস ওথোরিতী (NALSA) না শেম্বা কম্ম্যুনিতী মেদিএসন ত্রেনিং মোদ্যুল লোঞ্চ তৌগনি। থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা তিল্লিবা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি
NALSAনা শীনবা নুমিৎ নিনিগী কনফরেন্স অসিদা লিগেল এদ দিফেন্স কাউন্সেল সিস্তেম, পেনেল লোয়রশিং, পেরা-লিগেল ভোল্যুন্তিয়রশিং, পর্মিনেন্ত লোক অদালাতশিং অমসুং লিগেল সর্বিসেস ইন্সতিত্যুসনশিংগী ফাইনান্সিএল মেনেজমেন্তকুম্বা লিগেল সর্বিসশিংগী ফ্রেমৱার্ক্কী মরুওইবা হিরমশিংদা খন্ন-নৈনগনি।