Prime Minister's Office
Prime Minister Visits LNJP Hospital, Meets Blast Victims
PM assures that those behind the conspiracy will be brought to Justice
12 NOV 2025 3:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today visited LNJP Hospital in Delhi to meet those injured in the recent blast incident. He interacted with the victims and their families, inquired about their treatment, and conveyed his heartfelt prayers for their swift and complete recovery.
Expressing deep concern over the incident, the Prime Minister reaffirmed the government’s commitment to ensuring justice. “Those behind the conspiracy will be brought to justice,” he asserted.
In a post on X, Shri Modi said:
“Went to LNJP Hospital and met those injured during the blast in Delhi. Praying for everyone’s quick recovery.
Those behind the conspiracy will be brought to justice!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী এল.এন.জে.পি হোস্পিতালদা চৎখ্রে, বোম্ব পোকখায়বদা শোক্লবশিং উনখ্রে
লৌতুনবদা চেন্নবা চৈরাক পীগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখ্রে
12 NOV 2025 3:21PM by PIB Imphal
হন্দক বোম্ব পোকখায়বগী থৌদোক্ত শোক্লবশিং উন্নবা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী দিল্লিদা লৈবা এল.এন.জে.পি হোস্পিতালদা চৎখ্রে। মহাক্না অশোকপশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংগা উনখি অমসুং মখোয়গী লায়য়েংবগী মতাংদা হংখি অমসুং মখোয় অথুবা মতমদা অমসুং মপুংফানা ফগৎলক্নবা মহাক্না থৌনিখি।
থৌদোক অদুদা নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লদুনা, অচুম্বা ৱায়েল পুরক্কনি হায়বগী সরকারগী ফিরেপ প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখি। মহাক্না হায়খি লৌতুনবদা চেন্নবা চৈরাক পীগনি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এল.এন.জে.পি হোস্পিতালদা চৎলুরে অমসুং দিল্লিগী বোম্ব পোকখায়বদা শোক্লবশিং উনখ্রে। মীওই খুদিংমক অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
লৌতুনবদা চেন্নবা মীওইশিং চৈরাক পীগনি!”