Prime Minister's Office
Prime Minister receives warm welcome at Puttaparthi, Andhra Pradesh
Prime Minister pays homage to Sri Sathya Sai Baba at Prasanthi Nilayam
Prime Minister participates in Gaudan Ceremony organised by Sri Sathya Sai Central Trust
19 NOV 2025 1:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, reached Puttaparthi, Andhra Pradesh amidst the divine chants of Sai Ram and received a very warm welcome.
The Prime Minister paid homage to Sri Sathya Sai Baba at the Sai Kulwant Hall, Prasanthi Nilayam, and then proceeded to Omkar Hall for Darshan. He said that being in these sacred spaces is a reminder of Sri Sathya Sai Baba’s boundless compassion and lifelong commitment to uplifting humanity. He added that Sri Sathya Sai Baba’s message of selfless service continues to guide and inspire millions.
The Prime Minister also participated in the Gaudan Ceremony organised by the Sri Sathya Sai Central Trust, which has undertaken several noble initiatives, including significant work in the field of animal welfare. As part of the ceremony, farmers are being given cows, including Gir cows. The Prime Minister conveyed his good wishes and said that everyone must continue working for the welfare of society, following the ideals of Sri Sathya Sai Baba.
In a separate posts on X, the Prime Minister said;
“Amidst the divine chants of Sai Ram, reached Puttaparthi, Andhra Pradesh to a very warm welcome.”
“Paid homage to Sri Sathya Sai Baba at the Sai Kulwant Hall, Prasanthi Nilayam and went to Omkar Hall for Darshan. Being in these sacred spaces is a reminder of his boundless compassion and lifelong commitment to uplifting humanity. His message of selfless service continues to guide and inspire millions.”
“Among the many noble deeds they are doing, the Sri Sathya Sai Central Trust has focused greatly on animal welfare. Today, took part in the Gaudan Ceremony, in which farmers are being given cows. The cows in the pictures below are Gir Cows! May we all keep working for the welfare of our society, as shown by Sri Sathya Sai Baba.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অন্ধ্রপ্রদেশকী পুত্তপর্থীদা প্রধানমন্ত্রীবু হরাও-তয়াম্না ওকখিবা
প্রধানমন্ত্রীনা প্রশান্তি নিলয়মদা শ্রী সত্য সাই বাবাগী মফমদা হৈকৎ-লৈকৎ তমখি
প্রধানমন্ত্রীনা শ্রী সত্য সাই সেন্ত্রেল ত্রস্তনা পাংথোকপা গৌদান থৌরমদা শরুক য়াখি
19 NOV 2025 1:46PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী সাই রামগী মতিক-ময়াই লৈরবা লাইশোনশিংগী মরক্তা মহাকপু য়াম্না তরাম্না ওকখিবা অন্ধ্র প্রদেশকী পুত্তপর্থীদা থুংখ্রে।
প্রধানমন্ত্রীনা প্রশান্তী নিলয়মগী কুলৱন্ত শঙলেন্দা শ্রী সত্য সাই বাবাগী মফমদা হৈকৎ-লৈকৎ তমখি অমসুং খুরুমজনবগীদমক্তা ঔকার শঙলেন্দা চৎখি। শেংলবা মফম অসিদা লাকপসিদা শ্রী সত্য সাই বাবাগী মপান নাইদ্রবা মীনুংশি অমসুং মীওইবগীদমক্তা খনবা অসি হেনগৎহন্নবগীদমক্তা পুন্সি চুপ্পগী ওইবা ৱাশক অদুবু নিংশিংহল্লি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি। শ্রী সত্য সাই বাবাগী ওইজবা পুম্বা থাদোক্লবা সেবা তৌবগী পাওজেল অসিনা মীওই লাখ কয়া-কয়াদা লেপ্পা লৈতনা লমজিং লমতাকপীরি অমসুং ইনোৎ হাপ্পীরি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
প্রধানমন্ত্রীনা শ্রী সত্য সাই সেন্ত্রেল ত্রস্তনা পাংথোকপা থৱায়-পানবশিংগীদমক্তা য়াইফনবা তৌবা অথোইবা থবকশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা মরুওইবা থবকশিং য়াওরিবা গৌদানগী থৌরমদা শরুক য়াখি। থৌরম অসিগী শরুক অমা ওইনা লৌমীশিংদা গির শন য়াওনা শনশিং পীরি। প্রধানমন্ত্রীনা য়াইফ-পাওজেল পীরদুনা হায়খি মদুদি ময়াম পুম্নমক্তা শ্রী সত্য সাই বাবা ফীদমশিংদা চত্তুনা খুন্নাইগী য়াইফনবগীদমক্তা থবক তৌগদবনি।
প্রধানমন্ত্রী X না পোস্ত থাগৎলদুনা হায়খিবদা;
“সাই রামগী মতিক-ময়াই লৈরবা লাইশোনশিংগী মরক্তা ঐহাকপু য়াম্না তরাম্না ওকখিবা অন্ধ্র প্রদেশকী পুত্তপর্থীদা য়ৌজরুরে।”
“প্রশান্তী নিলয়মগী কুলৱন্ত শঙলেন্দা শ্রী সত্য সাই বাবাগী মফমদা হৈকৎ-লৈকৎ তমজখি অমসুং খুরুমজনবগীদমক্তা ঔকার শঙলেন্দা চৎচখি। শেংলবা মফম অসিদা লাকপসিদা শ্রী সত্য সাই বাবাগী মপান নাইদ্রবা মীনুংশি অমসুং মীওইবগীদমক্তা খনবা অসি হেনগৎহন্নবগীদমক্তা পুন্সি চুপ্পগী ওইবা ৱাশক অদুবু নিংশিংহল্লি। শ্রী সত্য সাই বাবাগী ওইজবা পুম্বা থাদোক্লবা সেবা তৌবগী পাওজেল অসিনা মীওই লাখ কয়া-কয়াদা লেপ্পা লৈতনা লমজিং লমতাকপীরি অমসুং ইনোৎ হাপ্পীরি।”
“শ্রী সত্য সাই সেন্ত্রেল ত্রস্তনা পাংথোকপা থৱায়-পানবশিংগীদমক্তা য়াইফনবা তৌবা অথোইবা থবকশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা মরুওইবা থবকশিং য়াওরিবা গৌদানগী থৌরমদা শরুক য়াজরুই। থৌরম অসিগী শরুক অমা ওইনা লৌমীশিংদা গির শন য়াওনা শনশিং পীরি। মখাগী লাইশিং অসি গির শনশিংগীনি। ময়াম পুম্নমক্তা শ্রী সত্য সাই বাবা ফীদমশিংদা চত্তুনা খুন্নাইগী য়াইফনবগীদমক্তা থবক তৌগদবনি।”