Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting the government’s transformative labour reforms that are shaping a future-ready economy
24 NOV 2025 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that reaffirmed India’s emergence as a trusted global partner, highlighting the government’s transformative labour reforms that are shaping a future-ready economy.
In a recent article, Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya reflected on the far-reaching impact of these reforms, which simplify compliance, empower women workers, and strengthen Bharat’s position in the global value chain.
The PMO India handle in a post on X said:
“The world acknowledges India’s rise as a trusted global partner. The new labour reforms by the government reflect the commitment to a future-ready economy, simplifying compliance, empowering women workers and strengthening Bharat’s position in the global value chain!
Contemplate this through the insight-rich article by Union Minister Dr. @mansukhmandviya.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তুংলমচৎকা চুনরবা শেন্মিৎলোন শেমগৎলিবা লৈঙাক্কী ত্রান্সফোর্মেতিব লেবর রিফোর্ম্সকী মতাঙদা ইবা আর্তিকল শেয়র তৌরক্লি
24 NOV 2025 2:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি, তুংলমচৎকা চুনবা শেন্মিৎলোন অমা শেমগৎলিবা লৈঙাক্কী ত্রান্সফোর্মেতিব লেবর রিফোর্মশিং শিংথারদুনা, ভারতনা থাজনিংঙাই ওইরবা মালেমগী খোঙবু অমা ওইরক্লগনি হায়বগী অচেৎপা ৱাফম ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে।
কুইদ্রিঙৈগী আর্তিকল অমদা, কেন্দ্র মন্ত্রী দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়ানা কম্প্লাইএন্স লায়থোকহল্লিবা, নুপী শিন্মীশিং মপাঙ্গল হাপ্লিবা, অমদি মালেমগী ভেল্যু চেন্দা ভারতকী মফম চেৎশিনহল্লিবা রিফোর্মশিং অসিনা পীরিবা অচৌবা ইথিলশিংগী মতাঙদা ৱাখল্লোন থমখি।
PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা হায়খি:
“মালেম অসিনা ভারতনা থাজনিংঙাই ওইরবা মালেমগী খোঙবু অমা ওইরকপবু শকখঙলি। লৈঙাক্না পুরক্লিবা অনৌবা লেবর রিফোর্মশিং অসিদা তুংলমচৎকা চুনরবা, কম্প্লাইএন্স লায়থোকহল্লিবা, নুপী শিন্মীশিং মপাঙ্গল হাপ্লিবা অমদি মালেমগী ভেল্যু চেন্দা ভারতকী মফম চেৎশিনহল্লিবা খোঙফমগী মমি তারি!
ৱাফম অসি কেন্দ্র মন্ত্রী দোক্তর @mansukhmandviya না ইবা মনুং হুৎনা নৈনরিবা আর্তিকল অসিগী খুত্থাঙদা নৈনবিয়ু।”