Ministry of Petroleum & Natural Gas
Media Registrations Now Open for India Energy Week 2026
24 NOV 2025 6:00PM by PIB Delhi
Media registrations are now open for India Energy Week (IEW) 2026, to be held from January 27-30 at ONGC – Advanced Training Institute near Betul in South Goa. Media representatives may register at: https://www.indiaenergyweek.com/media-center/media-registration/
IEW 2026 is set to be the largest energy gathering of the year, bringing together over 75,000 energy professionals, 550+ global speakers and more than 120 conference sessions. The event will feature strategic discussions with global energy leaders on energy collaboration, equity, leadership, investment and digital frontiers.
The exhibition will showcase 700+ international and local exhibitors, 12+ country pavilions and 12 thematic zones, offering a comprehensive view of innovations across the energy value chain.
Media attendees will have access to 70+ Strategic Conference sessions, the full exhibition, interview opportunities with global leaders, daily briefings and a dedicated media centre.

ପେଟ୍ରୋଲିୟମ ଓ ପ୍ରାକୃତିକ ବାଷ୍ପ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଭାରତ ଶକ୍ତି ସପ୍ତାହ ୨୦୨୬ ପାଇଁ ଏବେ ଗଣମାଧ୍ୟମ ପଞ୍ଜୀକରଣ ଖୋଲା ଅଛି
24 NOV 2025 6:00PM by PIB Bhubaneshwar
ଜାନୁଆରୀ ୨୭ ରୁ ୩୦ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଦକ୍ଷିଣ ଗୋଆର ବେତୁଲ ନିକଟସ୍ଥ ଓଏନଜିସି ଆଡଭାନ୍ସଡ୍ ଟ୍ରେନିଂ ଇନଷ୍ଟିଚ୍ୟୁଟରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବାକୁ ଥିବା ଭାରତ ଶକ୍ତି ସପ୍ତାହ (ଆଇଇଡବ୍ଲ୍ୟୁ) ୨୦୨୬ ପାଇଁ ଏବେ ଗଣମାଧ୍ୟମ ପଞ୍ଜୀକରଣ ଖୋଲା ଅଛି। ଗଣମାଧ୍ୟମ ପ୍ରତିନିଧିମାନେ ଏଠାରେ ପଞ୍ଜୀକରଣ କରିପାରିବେ: https://www.indiaenergyweek.com/media-center/media-registration/
ଆଇଇଡବ୍ଲ୍ୟୁ ୨୦୨୬ ଚଳିତ ବର୍ଷର ସର୍ବବୃହତ ଶକ୍ତି ସମାବେଶ ହେବାକୁ ଯାଉଛି, ଯେଉଁଠାରେ ୭୫,୦୦୦ ରୁ ଅଧିକ ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରର ପେଶାଦାର, ୫୫୦ ରୁ ଅଧିକ ବିଶ୍ୱ ବକ୍ତା ଏକତ୍ରିତ ହେବେ ଏବଂ ୧୨୦ରୁ ଅଧିକ ସମ୍ମିଳନୀ ଅଧିବେଶନ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ। ଏହି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ବିଶ୍ୱ ଶକ୍ତି ନେତୃତ୍ଵଙ୍କ ସହିତ ଶକ୍ତି ସହଯୋଗ, ଇକ୍ୟୁଟି, ନେତୃତ୍ୱ, ନିବେଶ ଏବଂ ଡିଜିଟାଲ୍ ସୀମା ଉପରେ ରଣନୈତିକ ଆଲୋଚନା କରାଯିବ।
ପ୍ରଦର୍ଶନୀରେ ୭୦୦ରୁ ଅଧିକ ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଏବଂ ସ୍ଥାନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶକ, ୧୨ରୁ ଅଧିକ ଦେଶୀୟ ପାଭିଲିୟନ୍ ଏବଂ ୧୨ଟି ବିଷୟବସ୍ତୁ କ୍ଷେତ୍ର ପ୍ରଦର୍ଶିତ ହେବ, ଯାହା ଶକ୍ତି ମୂଲ୍ୟ ଶୃଙ୍ଖଳାରେ ନବସୃଜନର ଏକ ବ୍ୟାପକ ଦୃଶ୍ୟ ପ୍ରଦାନ କରିବ।
ଗଣମାଧ୍ୟମ ଅଂଶଗ୍ରହଣକାରୀମାନେ ୭୦ରୁ ଅଧିକ ରଣନୈତିକ ସମ୍ମିଳନୀ ଅଧିବେଶନ, ପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରଦର୍ଶନୀ, ବିଶ୍ୱ ନେତୃତ୍ଵଙ୍କ ସହିତ ସାକ୍ଷାତକାର ସୁଯୋଗ, ଦୈନିକ ବ୍ରିଫିଂ ଏବଂ ଏକ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ମିଡିଆ କେନ୍ଦ୍ରର ସୁବିଧା ପାଇବେ।