Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Australian Prime Minister H.E. Mr. Anthony Albanese and Ms. Jodie Haydon on their Wedding
29 NOV 2025 9:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartfelt congratulations to his good friend, Prime Minister of Australia, H.E. Mr. Anthony Albanese and Ms. Jodie Haydon on the occasion of their wedding.
In a post on X, Shri Modi conveyed :
“Congratulations to my good friend, PM Anthony Albanese and Ms. Jodie Haydon on their wedding. Wishing them a happy married life.
@AlboMP”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী এন্থোনী অল্বানীজ অমসুং শুকুমারি জোদী হেদনবু মখোয়গী লুহোংবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 NOV 2025 9:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মহাক্কী নুংশিরবা মরুপ, ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী এন্থোনী অল্বানীজ অমসুং শুকুমারি জোদী হেদনবু মখোয়গী লুহোংবগী থৌরমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে লৌইননা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি:
“ঐগী নুংশিরবা মরুপ, পি.এম. এন্থোনী অল্বানীজ অমসুং শুকুমারি জোদী হেদনবু মখোয়গী লুহোংবদা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। মখোয়বু নুংঙাই-য়াইফরবা য়ুম্বানবগী পুনশিগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীরি।
@AlboMP”