Prime Minister's Office
Prime Minister greets BSF personnel on their Raising Day
01 DEC 2025 3:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the BSF personnel on their Raising Day. Shri Modi stated that the BSF symbolises India’s unwavering resolve and utmost professionalism. "They serve in some of the most challenging terrains. Alongside their valour, their humanitarian spirit is also exceptional", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"On BSF Raising Day, my greetings to all their personnel. BSF symbolises India’s unwavering resolve and utmost professionalism. Their sense of duty is exemplary. They serve in some of the most challenging terrains. Alongside their valour, their humanitarian spirit is also exceptional. My best wishes to the force in their pursuit of serving and protecting our nation."
@BSF_India

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଏସ୍ଏଫ୍ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଯବାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 DEC 2025 3:24PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଏସ୍ଏଫର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ଅବସରରେ ଯବାନମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ, ବିଏସ୍ଏଫ୍ ଭାରତର ଅତୁଟ ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ ସର୍ବୋଚ୍ଚ ପେସାଦାରତାର ପ୍ରତୀକ। "ସେମାନେ ସବୁଠାରୁ ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ କେତେକ ଅଞ୍ଚଳରେ ସେବା କରନ୍ତି। ସେମାନଙ୍କର ବୀରତ୍ୱ ସହିତ, ସେମାନଙ୍କର ମାନବିକତା ଭାବନା ମଧ୍ୟ ଅସାଧାରଣ ", ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ ’ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ବିଏସ୍ଏଫ୍ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ, ସେମାନଙ୍କର ସମସ୍ତ କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା। ବିଏସ୍ଏଫ୍ ଭାରତର ଅତୁଟ ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ ସର୍ବୋଚ୍ଚ ପେସାଦାରତାର ପ୍ରତୀକ। ସେମାନଙ୍କର କର୍ତ୍ତବ୍ୟବୋଧ ଅନୁକରଣୀୟ। ସେମାନେ କେତେକ ସବୁଠାରୁ ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ ଅଞ୍ଚଳରେ ସେବା କରନ୍ତି | ସେମାନଙ୍କର ବୀରତ୍ୱ ସହିତ, ସେମାନଙ୍କର ମାନବିକତା ଭାବନା ମଧ୍ୟ ଅସାଧାରଣ। ଆମ ରାଷ୍ଟ୍ରର ସେବା ଏବଂ ସୁରକ୍ଷା ପାଇଁ ପ୍ରୟାସ କରୁଥିବା ବାହିନୀକୁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା "