Prime Minister's Office
Prime Minister greets BSF personnel on their Raising Day
01 DEC 2025 3:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the BSF personnel on their Raising Day. Shri Modi stated that the BSF symbolises India’s unwavering resolve and utmost professionalism. "They serve in some of the most challenging terrains. Alongside their valour, their humanitarian spirit is also exceptional", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"On BSF Raising Day, my greetings to all their personnel. BSF symbolises India’s unwavering resolve and utmost professionalism. Their sense of duty is exemplary. They serve in some of the most challenging terrains. Alongside their valour, their humanitarian spirit is also exceptional. My best wishes to the force in their pursuit of serving and protecting our nation."
@BSF_India

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা BSF পর্সনেলদা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2025 3:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা BSF পর্সনেলদা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায় মদুদি BSFনা ভারতকী হোংবা নাইদ্রবা ফিরেপ অমসুং ফজরবা প্রোফেস্নেলিজম তাক্লি। “মখোয়না খ্বাইদগী খুদোংচাদবা মফম খরাদা মথৌ তৌরি। মখোয়গী থৌনাগা লোয়ননা মখোয়গী হ্যুমেনিতরিয়নগী ৱাখল্লোন অসি থোইদোক-হেন্দোকপাসু ওই”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
Xদা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“BSFকী রাইজিং দেনা লাকপদা মখোয়গী পর্সনেল পুম্নমক্তা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি। BSFনা ভারতকী হোংবা নাইদ্রবা ফিরেপ অমসুং ফজরবা প্রোফেস্নেলিজম তাক্লি। মখোয়না খ্বাইদগী খুদোংচাদবা মফম খরাদা মথৌ তৌরি। মখোয়গী থৌনাগা লোয়ননা মখোয়গী হ্যুমেনিতরিয়নগী ৱাখল্লোন অসি থোইদোক-হেন্দোকপাসু ওই। ঐখোয়গী লৈবাক অসি শেবা তৌনবা অমসুং ঙাকশেন্নবা হোৎনরিবা ফোর্স অসিদা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”
@BSF_India