Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how Nari Shakti is at the heart of India’s future
01 DEC 2025 3:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Smt. Annapurna Devi on how Nari Shakti is at the heart of India’s future."As Bharat enters Amrit Kaal, the term is no longer just a slogan; it is a national mission. From One-Stop Centres to fast-track courts, from helplines to social-security hubs, under Mission Shakti, the government is ensuring dignity and opportunity for women", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Smt. Annapurna Devi on X, Shri Modi said:
"Nari Shakti is at the heart of India’s future. As Bharat enters Amrit Kaal, the term is no longer just a slogan; it is a national mission. From One-Stop Centres to fast-track courts, from helplines to social-security hubs, under Mission Shakti, the government is ensuring dignity and opportunity for women.
A very prudent introspection by Union Minister Smt @Annapurna4BJP. Do read!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নারী শক্তিনা করম্না ভারতকী তুংলমচৎকী ময়োলদা লৈবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
01 DEC 2025 3:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নারী শক্তিনা করম্না ভারতকী তুংলমচৎকী ময়োলদা লৈবগে হায়বগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রীমতি অন্নপুর্না দেভীনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। “ভারতনা অমৃত কালগী মতমদা চংশিল্লকপা অসিদা তর্ম অসি মখা তানা শুপ্নগী স্লোগান অমা খক্তমক ওইদ্রে; মসি নেস্নেল মিসন অমা ওইরে। ৱান-স্তোপ সেন্তরশিংদগীনা ফাস্ত-ত্রেক কোর্তশিং ফাওবা, হেল্পলাইনশিংদগীনা সোসিএল-সেক্যুরিতী হবশিং ফাওবদা মিসন শক্তিগী মখাদা সরকারনা নুপীশিংগী ইকাই খুম্নবা অমসুং খুদোংচাবা ফংহল্লি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রীমতি অন্নপুর্না দেভীনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“নারী শক্তিনা ভারতকী তুংলমচৎকী ময়োলদা লৈরি। ভারতনা অমৃত কালগী মতমদা চংশিল্লকপা অসিদা তর্ম অসি মখা তানা শুপ্নগী স্লোগান অমা খক্তমক ওইদ্রে; মসি নেস্নেল মিসন অমা ওইরে। ৱান-স্তোপ সেন্তরশিংদগীনা ফাস্ত-ত্রেক কোর্তশিং ফাওবা, হেল্পলাইনশিংদগীনা সোসিএল-সেক্যুরিতী হবশিং ফাওবদা মিসন শক্তিগী মখাদা সরকারনা নুপীশিংগী ইকাই খুম্নবা অমসুং খুদোংচাবা ফংহল্লি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রীমতি @Annapurna4BJPগী তুংগী খল্লবা মশাগী ওইবা ৱাখল্লোন অমা। শোইদনা পাবীয়ু!"