Prime Minister's Office
Prime Minister wishes speedy recovery to Begum Khaleda Zia
01 DEC 2025 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his deep concern about the health of Begum Khaleda Zia, who has contributed to Bangladesh’s public life for many years and wished speedy recovery to her. Shri Modi stated that India stands ready to extend all possible support, in whatever way we can.
The Prime Minister posted on X:
"Deeply concerned to learn about the health of Begum Khaleda Zia, who has contributed to Bangladesh’s public life for many years. Our sincere prayers and best wishes for her speedy recovery. India stands ready to extend all possible support, in whatever way we can."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বেগম খালেদা জিয়াবু অথুবা মতমদা ফগৎনবা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2025 10:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেগম খালেদা জিয়াগী হকশেলগী মতাংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে, মহাক্না চহি কয়াদগী বঙ্গলাদেশকী মীয়ামগী পুন্সিগীদমক্তা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং কয়া লৌদুনা লাক্লি অমসুং মহাক্না অথুবদা ফগৎলক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতনা য়ারিবমখৈ অঙম্বা মতেং পাংনবা শেম-শারি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত থাংগৎলকখি:
"বেগম খালেদা জিয়াগী হকশেলগী মরমদা খঙবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্না চহি কয়াদগী বঙ্গলাদেশকী মীয়ামগী পুন্সিগীদমক্তা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং কয়া লৌদুনা লাক্লি। মহাক্না অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবগীদমক্তা ঐখোয়না থম্মোয় শেংনা থৌনিজরি অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারতনা অঙম্বা মতেং পাংনবগীদমক্তা শেম-শারি।"