Prime Minister's Office
Prime Minister greets Indian Navy personnel on the Navy Day
04 DEC 2025 8:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all the personnel of Indian Navy on the Navy Day, today. Shri Modi stated that our Navy is synonymous with exceptional courage and determination. They safeguard our shores and uphold our maritime interests. "I can never forget this year’s Diwali, which I spent with Naval personnel on board INS Vikrant. Wishing the Indian Navy the very best for their endeavours ahead", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Navy Day greetings to all personnel of the Indian Navy. Our Navy is synonymous with exceptional courage and determination. They safeguard our shores and uphold our maritime interests. In the recent years, our Navy has focussed on self-reliance and modernisation. This has enhanced our security apparatus.
I can never forget this year’s Diwali, which I spent with Naval personnel on board INS Vikrant. Wishing the Indian Navy the very best for their endeavours ahead."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা নেভীগী নুংমীৎনা লাকপদা ভারতকী নেভী পর্সোনেলশিংদা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে
04 DEC 2025 8:41AM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেভীগী নুমীৎনা লাকপদা ভারতকী নেভী পর্সোনেল পুম্নমক্কী মফমদা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি মদুদি ঐখোয়গী নেভী অসি অদুক্কী মতিক মথৌনা লৈবা অমদি অচুম্বা ৱারেপ চপ চানা লৌবা ঙম্বনি হায়না মশক খংনরিবনি। মখোয়না ঐখোয়গী সমুদ্রগী তোর্বানশিং ঙাকপী-শেনবীরি অমসুং ঐখোয়গী সমুদ্রগী য়াইফনবশিং তৌবিরি। শ্রী মোদীনা হায়খি, " আই.এন.এস. বিক্রান্তকী নেভেল পর্সোনেলশিংগা ঐহাক্কা পুন্না বোর্দতা লৈমিন্নখিবা হন্দক্কী চহীগী দীৱালী অসি কৈদৌনুংদা কাওবা ঙম্লরোই, ভারততকী নেভেল পর্সোনেলশিংগী মফমদা তুংদা লাক্কদবা থবকশিংগীদমক্তা য়াইফ-পাওজেল পীজরি।"
প্রধানমন্ত্রীনা X পোস্ত তৌরকখিবদা:
"নেভীগী নুমীৎনা লাকপদা ভারতকী নেভী পর্সোনেল পুম্নমক্কী মফমদা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি মদুদি ঐখোয়গী নেভী অসি অদুক্কী মতিক মথৌনা লৈবা অমদি অচুম্বা ৱারেপ চপ চানা লৌবা ঙম্বনি। মখোয়না ঐখোয়গী সমুদ্রগী তোর্বানশিং ঙাকপী-শেনবীরি অমসুং ঐখোয়গী সমুদ্রগী য়াইফনবশিং তৌবিরি। হন্দক্কী চহীশিংদা ঐখোয়গী নেভীনা মীপাল তাংদনা ইরোমদোম লেপচবা ঙম্বা অমসুং অনৌবা মওংদা ওন্থোকপদা পান্দম থম্লি। মসিনা ঐখোয়গী ঙাক-শেনবগী মওং অসি ফগৎহল্লি।
আই.এন.এস. বিক্রান্তকী নেভেল পর্সোনেলশিংগা ঐহাক্কা পুন্না বোর্দতা লৈমিন্নখিবা হন্দক্কী চহীগী দীৱালী অসি কৈদৌনুংদা কাওবা ঙম্লরোই, ভারততকী নেভেল পর্সোনেলশিংগী মফমদা তুংদা লাক্কদবা থবকশিংগীদমক্তা য়াইফ-পাওজেল পীজরি।"