Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in fire mishap in Arpora, Goa
Announces ex-gratia from PMNRF
07 DEC 2025 7:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives in fire mishap in Arpora, Goa. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister informed that he has spoken to Goa Chief Minister Dr. Pramod Sawant regarding the situation. He stated that the State Government is providing all possible assistance to those affected by the tragedy.
The Prime Minister posted on X;
“The fire mishap in Arpora, Goa is deeply saddening. My thoughts are with all those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest. Spoke to Goa CM Dr. Pramod Sawant Ji about the situation. The State Government is providing all possible assistance to those affected.
@DrPramodPSawant”
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF will be given to the next of kin of each deceased in the mishap in Arpora, Goa. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গৱাগী অরপোরাদা মৈ চাকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
07 DEC 2025 7:08AM by PIB Imphal
গৱাগী অরপোরাদা মৈ চাকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লাইবক থিবা থৌদোক অদুদা শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবসু প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি থৌদোক অসিগী মতাংদা মহাক্না গৱাগী চীফ মিনিষ্টর দোক্তর প্রমোদ সাৱান্তগা ৱারি শানরে। লাইবক থিবা থৌদোক অদুদা অৱাবা তারবশিংদা রাজ্য সরকারনা পাংবা য়াবা মতেং পাংলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“গৱাগী অরপোরাদা মৈ চাকপগী থৌদোক অসিনা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। থৌদোক অসিগী মতাংদা মহাক্না গৱাগী চীফ মিনিষ্টর দোক্তর প্রমোদ সাৱান্তগা ৱারি শানরে। অৱাবা তারবশিংদা রাজ্য সরকারনা পাংবা য়াবা মতেং পাংলি।
@DrPramodPSawant”
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসু প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“গৱাগী অরপোরাদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্ত লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”