Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon citizens to participate in ‘Your Money, Your Right’ Movement
10 DEC 2025 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today called upon citizens to take part in the ‘Your Money, Your Right’ movement, an initiative aimed at enabling people to reclaim their unclaimed deposits, insurance proceeds, dividends, and other financial assets.
Sharing a LinkedIn blog on X, Shri Modi wrote:
“Here is a chance to convert a forgotten financial asset into a new opportunity.
Take part in the ‘Your Money, Your Right’ movement!
https://www.linkedin.com/pulse/your-money-right-narendra-modi-bo19f
@LinkedIn”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাগরিকশিংদা 'অদোমগী শেল, অদোমগী হক' খোংজং অসিদা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
10 DEC 2025 9:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নাগরিকশিংদা 'অদোমগী শেল, অদোমগী হক' খোংজং অসিদা শরুক য়ানবা হায়খ্রে। মসিগী অনৌবা থৌরাং অসিগী পান্দমদি মীওইশিংনা মখোয়গী ক্লেম তৌদবা দিপোজিৎশিং, ইন্সুরেন্স প্রসিদশিং, দিভিদেন্দশিং অমসুং অতোপ্পা শেল-থুমগী পোৎলমশিং অদু রিক্লেম তৌবা ঙম্নবগী হোৎনবনি।
Xতা লিঙ্কদইন ব্লোগ অমা শেয়র তৌরদুনা, শ্রী মোদীনা অসুম্না ইখি:
"মসিদা কাওথোক্লুরবা শেন-থুমগী পোৎলম অমা অনৌবা খুদোংচাবা অমদা ওন্থোক্নবগী খুদোংচাবা অমা লৈরে।" ‘অদোমগী শেল, অদোমগী হক’ খোংজং অসিদা শরুক য়াবীয়ু!
https://www.linkedin.com/pulse/your-money-right-narendra-modi-bo19f
@LinkedIn”