President's Secretariat
President of India to visit Manipur from December 11 to 12
10 DEC 2025 5:59PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu, will visit Manipur on December 11 and 12, 2025.
On December 11, on arrival at Imphal, the President will be accorded a guard of honour. Subsequently, she will visit historic Mapal Kangjeibung to witness a polo exhibition match. On the same evening, the President will attend a civic reception to be hosted by the government of Manipur in her honour at the City Convention Centre, Imphal. She will also lay foundation stones and inaugurate various developmental projects on the occasion.
On December 12, the President will visit the Nupee Lal Memorial complex at Imphal and pay her respects to the brave women warriors of Manipur. Later, at Senapati, she will address a public function, during which she will lay foundation stones and inaugurate various projects for the district.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
দিসেম্বর 11 দগীনা 12 ফাওবা ভারতকী রাস্ত্রপতি মনিপুরদা চৎকদৌরি
10 DEC 2025 5:59PM by PIB Imphal
ভারতকী প্রসিদেন্ত শ্রীমতি মুরমু দিসেম্বর 11 দগীনা 12, 2025 ফাওবা ভারতকী রাস্ত্রপতি মনিপুরদা চৎকদৌরি।
দিসেম্বর 11 দা ইম্ফালদা হেক থুংলবগা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎকনি। মসিগী মতুংদা শগোল কাংজৈ শান্নবা য়েংনবগীদমক্তা পুৱারী ওইরবা মপাল কাংজৈবুংদা চৎকনি। নুমীৎ অদুগী নুমিদাংৱাইরম অদুমক্তদা মনিপুর সরকারনা মহাকপু ওকপা ওইনা সিতী কনভেন্সন সেন্তরদা পাংথোক্কদৌরিবা প্রজাশিংনা ওকপগী থৌরম য়াওগনি। মসিগী থৌরম অসিদা তোঙান-তোঙানবা দিভলপমেন্ত প্রোজেক্তশিং উরেপ-উয়ুংসু তমগনি অমসুং শঙ্গাগনি।
দিসেম্বর 12 তা রাস্ত্রপতিনা ইম্ফালগী নুপী লাল মেমোরিএল কমপ্লেক্সতা চত্তুনা অথৌবী নুপী লান্মীশিংগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎকনি। মসিগী মতুংদা সেনাপতিদা চত্তুনা মীয়ামগী থৌরমদা ৱা ঙাংদুনা জিলা অসিগী ওইবা দিভলপমেন্ত প্রোজেক্তশিং উরেপ-উয়ুং তমগনি অমসুং শঙ্গাগনি।