Prime Minister's Office
List of Outcomes: Visit of Prime Minister to Jordan
15 DEC 2025 11:52PM by PIB Delhi
MoUs / Agreements
1. MoU on Technical Cooperation in the Field of New and Renewable Energy
2. MoU on Cooperation in the field of Water resources Management & Development
3. Twinning Agreement between Petra and Ellora
4. Renewal of the Cultural Exchange Programme for the years 2025-2029
5. Letter of Intent on Cooperation in the field of sharing successful digital solutions implemented at population scale for digital transformation

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ানখ্রবা ৱাফমশিং: প্রধান মন্ত্রীগী জোরদান খোঙচৎ
15 DEC 2025 11:52PM by PIB Imphal
এম.ও.য়ুশিং/ এগ্রিমেন্তশিং
1. ন্যু অমসুং রিন্যুএবল ইনর্জিগী লমদা তেক্নিকেলগী মতেং পাংন্নবা এম.ও.য়ু
2. ৱাতর রিছোর্স মেনেজমেন্ত অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী লমদা মতেং পীন্নবা এম.ও.য়ু
3. পেত্রা অমসুং ইল্লোরাগী মরক্ত তুইন্নিং এগ্রিমেন্ত
4. চহি ২০২৫-২০২৯ গী ওইনা কলচরেল একচেঞ্জ প্রোগ্রাম অমুক মখা চৎথবা
5. দিজিতেলগী অওনবা পুরক্নবা মীয়ামগী থাক্ত মাইপাক্লবা দিজিতেলগী থবকশিং শরুক য়ামিন্ননবা হিরমদা মতেং পাংন্নবা লেত্তর ওফ ইন্তেন্ত