Prime Minister's Office
Prime Minister emphasizes Government's comittment to boosting ‘Ease of Living’ and continuing the reform trajectory with more vigour in the coming times
26 DEC 2025 10:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has stated that his Government is committed to boosting ‘Ease of Living’ and the reform trajectory will continue with even more vigour in the coming times. Shri Modi also shared a thread on X showing how his Government has worked in that direction.
The Prime Minister posted on X:
"Ours is a Government committed to boosting ‘Ease of Living’ and this thread below gives examples of how we have worked in that direction. Our reform trajectory will continue with even more vigour in the coming times."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ‘ইজ ওফ লিবিং’ শাহৌ পীনবা সরকারগী ফিরেপ অমসুং তুংদা লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা হেন্না শক্তি লৈবগা লোয়ননা রিফোর্ম ত্রেজেক্তরী অসি মখা চৎথনবা অকনবা ৱাফম থমখ্রে
26 DEC 2025 10:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘ইজ ওফ লিবিং’ শাহৌ পীনবা সরকারগী ফিরেপ অমসুং তুংদা লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা হেন্না শক্তি লৈবগা লোয়ননা রিফোর্ম ত্রেজেক্তরী অসি মখা চৎথনবা অকনবা ৱাফম থমখ্রে। শ্রী মোদীনা Xতা মহাক্কী সরকারনা মতৌ করম্না থবক পায়খৎলিবগে হায়বদু উৎলিবা থ্রেদ অমসু শেয়র তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না ফোংদোকখি:
"ঐখোয়গী সরকার অসি 'ইজ ওফ লিবিং' হেনগৎহন্নবা অচেৎপা ৱাফম থম্লি অমসুং মখাদা পীরিবা থ্রেদ অসিনা ঐখোয়না মদুগী মায়কৈদা করম্না থবক তৌরি হায়বদুগী খুদমশিং পীরি। ঐখোয়গী রিফোর্ম ত্রেজেক্তরী অসি লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা হেন্না শক্তি লৈনা মখা চৎথখিগনি।"