Prime Minister's Office
Prime Minister lauds INSV Kaundinya, built using the ancient Indian stitched-ship technique, embarking on her maiden voyage from Porbandar to Muscat, Oman
29 DEC 2025 5:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the designers, artisans, shipbuilders and the Indian Navy for their dedicated efforts in bringing INSV Kaundinya to life as it embarks on her maiden voyage from Porbandar to Muscat, Oman. Shri Modi stated that INSV Kaundinya is built using the ancient Indian stitched-ship technique which highlights India's rich maritime traditions. "My best wishes to the crew for a safe and memorable journey, as they retrace our historic links with the Gulf region and beyond", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Wonderful to see that INSV Kaundinya is embarking on her maiden voyage from Porbandar to Muscat, Oman. Built using the ancient Indian stitched-ship technique, this ship highlights India's rich maritime traditions. I congratulate the designers, artisans, shipbuilders and the Indian Navy for their dedicated efforts in bringing this unique vessel to life. My best wishes to the crew for a safe and memorable journey, as they retrace our historic links with the Gulf region and beyond."
@INSVKaundinya

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পোর্বন্দরদগী ওমানগী মুস্কাত তম্না অহানবা খোঙচৎ চৎখিবা অরিবা ভারতকী স্তীচ-শিপ তেক্নিক শীজিন্নদুনা শাখিবা আই.এন.এস.ভি. কৌন্দিন্যবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
29 DEC 2025 5:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.এন.এস.ভি. কৌন্দিন্যনা অহানবা খোঙচৎ ওইনা পোর্বন্দরদগী ওমানগী মুস্কাত ফাওবগী খোঙচৎ অমা লাঙদুনা মায় পাক্নবা হোৎনরিবা দিজাইনরশিং, আর্তিসানশিং, শিপ বিল্দরশিং অমসুং ভারতকী নেভীবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি আই.এন.এস.ভি. কৌন্দিন্য অসি ভারতকী সমুদ্রগী চৎনবীশিংবু ময়েক শেংনা উৎলিবা অরিবা ভারতকী স্তীচ শিপ তেক্নিক শীজিন্নদুনা শাখি। শ্রী মোদীনা হায়খি, "গল্ফ রিজন অমসুং মসিগী ৱাংমদা ঐখোয়গী পুৱারী ওইরবা মরীশিং অদু নৌহৌনা শেমগৎনবা হোৎনরিবা ক্রুশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।"
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"আই.এন.এস.ভি. কৌন্দিন্যনা পোর্বন্দরদগী ওমানগী মসকাৎ ফাওবা মহাক্কী অহানবা খোঙচৎ চৎখিবদা নুংঙাইবা ফাওই। অরিবা মতমগী ইন্দিয়ন স্তিচ শিপ তেক্নিক শীজিন্নদুনা শাখিবা, মসিগী জহাজ অসিনা ভারতকী সমুদ্রগী চৎনবীশিংবু ময়েক শেংনা উৎলি। ঐহাক্না দিজাইনরশিং, আর্তিসানশিং, শিপ বিল্দরশিং অমসুং ভারতকী নেভীবু অখন্নবা জহাজ অসি পুথোক্নবা হোৎনবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি। গল্ফ রিজন অমসুং মসিগী ৱাংমদা ঐখোয়গী পুৱারী ওইরবা মরীশিং অদু নৌহৌনা শেমগৎনবা হোৎনরিবা ক্রুশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। "
@INSVKaundinya