Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to a bus mishap in the Almora district of Uttarakhand
30 DEC 2025 12:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to a bus mishap in the Almora district of Uttarakhand.
The PMO India handle in post on X said:
“The loss of lives due to a bus mishap in the Almora district of Uttarakhand is extremely saddening. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী অলমোরা জিলাদা বস অমা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক থোকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
30 DEC 2025 12:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি উত্তরাখন্দগী অলমোরা জিলাদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
PMO ইন্দিয়াগী Xকী পোস্ত অমনা হায়:
“উত্তরাখন্দগী অলমোরা জিলাদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্তনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতে। মখোয়গী ইমুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু: পি.এম. @narendramodi”