Prime Minister's Office
Prime Minister Extends New Year Greetings to INSV Kaundinya Crew
31 DEC 2025 11:30PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi expressed delight on receiving a picture from the team of INSV Kaundinya, currently sailing on the high seas. The Prime Minister lauded the enthusiasm of the crew and conveyed his heartfelt greetings as the nation prepares to welcome the year 2026.
In a post on X, he stated:
“Delighted to receive this picture from the team of INSV Kaundinya! Heartening to see their enthusiasm. As we are all set to usher in 2026, my special greetings to the INSV Kaundinya team, which is on the high seas. May the rest of their journey also be full of joy and success.
@INSVKaundinya”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা INSV কৌন্দিন্যাগী ক্রিয়ুদা চহি হৌবগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
31 DEC 2025 11:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌজিক অহাংবা সমুদ্রদা খোঙশল্লিবা INSV কৌন্দিন্যাগী তীমদগী ফোতো অমা ফংবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ক্রিয়ুগী থৌনাগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং লৈবাক অসিনা 2026কী চহি তরাম্না ওক্নবা শেম-শাবগা লোয়ননা মহাক্না থম্মোয় শেংনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা, মহাক্না অসুম্না ফোংদোকখি:
INSV কৌন্দিন্যাগী তীমদগী মসিগী ফোতো অসি ফংবদা নুংঙাইবা ফাওই! মখোয়গী থৌনা উবদা নুংঙাইবা ফাওই। ঐখোয়না 2026তা চঙশিল্লকপদা, অহাংবা সমুদ্রশিংদা লৈরিবা INSV কৌন্দিন্যাগী তীমদা ঐহাক্কী অখন্নবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মখোয়গী লেমহৌরিবা খোঙচৎ অসিসু নুংঙাইবা অমসুং মাই পাকপনা থনবা ওইরসনু।
@INSVKaundinya”