Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting importance of constructive and evidence-based debate
08 JAN 2026 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri.
The article reflects the view that India welcomes robust, evidence-based criticism that strengthens policy and protects reform. It emphasises that cynicism has no place in India’s democratic progress and highlights the value of constructive debate, which can prove to be a boon in the new year.
Sharing the article on X, the Prime Minister said;
“India welcomes robust, evidence-based criticism that strengthens policy and protects reform. Cynicism has no place in our democratic progress! This write up by Union Minister Shri @HardeepSPuri reflects constructive debate that can prove to be a boon for this new year.
Do give it a read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কান্নবা অমসুং খুদম-চাংদমদা য়ুম্ফম ওইবা দিবেৎকী মরু ওইবা উৎলিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
08 JAN 2026 2:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী হরদীপ সিংহ পুরীনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
ভারতনা পোলিসীবু মপাঙ্গল কনখৎহনবা অমসুং রিফোর্মবু ঙাক-শেনবা, খুদম-চাংদমদা য়ুম্ফম ওইবা অকনবা সমালোচনবু তরাম্না ওকই হায়বা ৱাফম অসি আর্তিকল অসিনা উৎলি। ভারতকী দেমোক্রেসীগী খুমাং চাউশিল্লকপদা চীংনবা পোকপা ৱাখল্লোনগী মফম লৈতে হায়বা ৱাফমদা মসিনা অকনবা মীৎয়েং থম্লি অমসুং অনৌবা চহি অসিদা থৌজাল ওইরকপা য়াবা কন্সত্রক্তিব দিবেৎকী কান্নবা অদু উৎলি।
Xতা আর্তিকল অদু শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতনা পোলিসীবু মপাঙ্গল কনখৎহনবা অমসুং রিফোর্মবু ঙাক-শেল্লিবা, খুদম-চাংদমদা য়ুম্ফম ওইবা অকনবা সমালোচনবু তরাম্না ওক্লি। ঐখোয়গী দেমোক্রেসীগী খুমাং চাউশিল্লকপদা চীংনবা পোকপা ৱাখল্লোনগী মফম লৈতে! কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @HardeepSPuriনা ইখিবা অসি অনৌবা চহি অসিগীদমক্তা থৌজাল ওইরকপা য়াবা কন্সত্রক্তিব দিবেৎ অদু উৎলি।
শোইদনা পাবীয়ু!”