Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the role of youth in shaping a Viksit Bharat
08 JAN 2026 2:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya that underscores the enduring role of India’s youth in shaping the nation’s defining moments.
The article underscores that India’s youth have always shaped the nation’s defining moments. It describes the Viksit Bharat Young Leaders Dialogue as a movement that calls upon young Indians to lead from the front, confront national challenges and channel their ambitions towards building a Viksit Bharat.
Sharing the article on X, the Prime Minister said;
“In this thought-provoking article, Union Minister Dr. @mansukhmandviya underscores that India’s youth have always shaped the nation’s defining moments.
The Minister describes the Viksit Bharat Young Leaders Dialogue as a movement that calls upon young Indians to lead from the front, confront national challenges and channel their ambitions towards building a Viksit Bharat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎপদা নহাশিংগী থৌদাং উৎলিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
08 JAN 2026 2:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী দা. মনসুখ মান্দাবিয়ানা ইবা ভারতকী নহারোলশিংনা লৈবাক্কী মশক তাকপা মতমদা লৌরিবা অচৌবা থৌদাং অদু উৎলিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
ভারতকী নহারোলশিংনা মতম পুম্নমক্তা লৈবাক্কী মশক তাক্লিবা তাঙ্ককশিংদা থৌদাং লৌদুনা লাক্লি হায়না আর্তিকল অসিনা ফোংদোক্লি। মসিনা ভিক্সিৎ ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগ অসি ভারতকী নহাশিংনা মাংলোমদা চংশিনবা, জাতিগী শীংনবশিং থেংননবা অমসুং ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎনবা মখোয়গী পান্দমশিং চেনেল তৌনবা হোৎনরিবা খোঙজং অমনি হায়না শন্দোক্না তাক্লি।
Xতা আর্তিকল অদু শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ৱাখল চিংশিন্নিংঙাই ওইবা আর্তিকল অসিদা, কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দোক্তর @mansukhmandviyaনা ভারতকী নহাশিংনা মতম পুম্নমক্তা লৈবাক অসিবু মশক তাকপা মতমশিংদা থৌদাং লৌরি হায়না ফোংদোকখ্রে।
মন্ত্রীনা ভিক্সিৎ ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগ অসিবু ভারতকী নহাশিংনা মাংলোমদা চংশিনবা, জাতিগী শীংনবশিং থেংননবা অমসুং ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎনবা মখোয়গী পান্দমশিং চেনেল তৌনবা হোৎনরিবা খোঙজং অমনি হায়না শন্দোক্না তাক্লি।”