Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to the global Indian community on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas
09 JAN 2026 11:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today extended warm greetings to the global Indian community on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas.
The Prime Minister stated that the Indian diaspora continues to serve as a powerful bridge between India and the world.
He further underlined that the Government has taken numerous steps to bring the diaspora even closer to India.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Warm greetings on Pravasi Bharatiya Diwas. The Indian diaspora remains a powerful bridge between India and the world. They have enriched societies wherever they went and, at the same time, stayed connected to their roots. I often say that our diaspora is our Rashtradoots, who have popularised the culture of India globally. Our Government has taken numerous steps to bring our diaspora even closer to India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রভাসী ভারতীয় দিবসনা লাকপদা মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা ভারত মচাশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
09 JAN 2026 11:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি প্রভাসী ভারতীয় দিবসনা লাকপদা মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা ভারত মচাশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারত মচাশিংনা ভারত অমসুং মালেমগী মরক্তা মপাঙ্গল কনবা থোং অমা ওইনা মখা তানা থবক তৌরি।
মহাক্না মখা তারদুনা হায়খি মদুদি সরকারনা প্রভাসীশিংবু ভারতকা হেন্না নকশিন্নহন্নবা খোঙথাং কয়া লৌখৎলি।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা অসুম্না ইখি:
“প্রভাসী ভারতীয় দিবসকীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারত মচাশিংনা ভারত অমসুং মালেমগী মরক্তা মপাঙ্গল লৈরবা থোং অমা ওইরি। মখোয়না চৎখিবা মফম খুদিংমক্তা খুন্নাইশিংবু মপাঙ্গল কনখৎহনখি অমসুং মসিগা ইরোইননা মখোয়গী হৌরকফমগা মরী ঙাক্তুনা থমখি। ঐহাক্না তোয়না হায় মদুদি ঐখোয়গী প্রভাসী অসি ঐখোয়গী রাস্ত্রাদুৎশিংনি, মখোয়না মালেমগী থাক্তা ভারতকী কলচরবু মীয়ামদা খঙহল্লি। ঐখোয়গী সরকারনা ঐখোয়গী প্রভাসীশিংবু ভারতকা হেন্না নকশিন্নবা খোঙথাং কয়া লৌখৎলি।”