Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting how India stands ready to share its robust digital public infrastructure with the Commonwealth community
15 JAN 2026 1:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting how India stands ready to share its robust digital public infrastructure with the Commonwealth community.
As India hosts the 28th Conference of Speakers and Presiding Officers of the Commonwealth (CSPOC), Lok Sabha Speaker Shri Om Birla underscored the nation’s commitment to the timeless ethos of Vasudhaiva Kutumbakam – “the world is one family.”
Responding to a post by Lok Sabha Secretariat handle on X, the PMO India handle said:
“As India hosts the 28th CSPOC, Honourable @loksabhaspeaker Shri @ombirlakota underscores that, in the spirit of Vasudhaiva Kutumbakam, the country stands ready to share its digital public infrastructure with the Commonwealth.
He writes that India does not see technology as a proprietary asset, but as a public good that strengthens democratic resilience across the globe.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা মতৌ করম্বনা লৈবাক অসিগী মতীক লৈরবা দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর অসি কম্মনৱেল্থ কম্ম্যুনিতীগা লান্থোক লানশিন তৌনরিবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে
15 JAN 2026 1:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতনা মতৌ করম্বনা লৈবাক অসিগী মতীক লৈরবা দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর অসি কম্মনৱেল্থ কম্ম্যুনিতীগা লান্থোক লানশিন তৌনরিবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে।
ভারতনা স্পীকর্স এন্ড প্রিসাইদিং ওফিসর ওব কম্মনৱেল্থ (CSPOC) গী ২৮ শুবা কনফরেন্সকী য়ুম্বু ওইবগা লোইননা লোক সভাগী স্পীকর শ্রী ওম বির্লানা লৈবাক অসিনা মতম চুপ্পদা ভাসুধৈব কুতুম্বকম –"মালেম অসি ইমুং অমত্তনি" হায়বা ৱাখল্লোনদা ঙাক্না চৎলিবা অসিগী মতাংদা ফোংদোকখি।
লোক সভা সেক্রেতরিএত হেন্দলগী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা পি এম ও হেন্দলনা হায়খিঃ
"ভারতনা CSPOC গী ২৮ শুবা কনফরেন্সকী য়ুম্বু ওইবগা লোইননা ইকাইখুম্নজরিবা @loksabhaspeaker শ্রী @ombirlakota না লৈবাক অসিগী মতীক লৈরবা দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর অসি কম্মনৱেল্থ কম্ম্যুনিতীগা লান্থোক লানশিন তৌনরিবগে হায়বগী মতাংদা ফোংদকখি।
মহাক্না ইখি মদুদি ভারতনা তেক্নোলোজী অসি মপু পানবা য়াবা লন অমনি হায়না লৌদে, মসি মীয়ামগী য়াইফনবা দিমোক্রেতিক রেজিলিএন্সপু মালেম শীনবা তুংনা মপাঙ্গল কলহল্লিবা অমনি হায়া লৌই।"