Prime Minister's Office
Prime Minister salutes the brave personnel of the National Disaster Response Force on its Raising Day
19 JAN 2026 9:30AM by PIB Delhi
Lauding the the courage, dedication and selfless service of the brave personnel of the National Disaster Response Force the Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted them on the occasion of its Raising Day.
In a post on X, he wrote:
“On the Raising Day of the National Disaster Response Force (NDRF), we extend our deepest appreciation to the men and women whose professionalism and resolve stand tall in moments of crisis. Always at the forefront when a calamity strikes, NDRF personnel work tirelessly to protect lives, provide relief and restore hope under the most challenging circumstances. Their skills and sense of duty exemplify the highest standards of service. Over the years, the NDRF has emerged as a benchmark in disaster preparedness and response, earning much respect internationally.
@NDRFHQ”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা রেজিং দেগী থৌরমদা নেস্নেল দিজাস্তর রেসপোন্স ফোর্সকী থৌনা লৈরবা পর্সোনেলশিংদা ইকাই-খুম্নবা উৎখ্রে
19 JAN 2026 9:30AM by PIB Imphal
নেস্নেল দিজাস্তর রেসপোন্স ফোর্সকী থৌনা লৈরবা পর্সোনেলশিংগী থৌনা, কত্থোকপা অমসুং মশাগী খন্দনা থবক তৌবা অসিগীদমক্তা থাগৎলদুনা ঙসি রেজিং দেদা প্রধানমন্ত্রীনা মখোয়বু ইকাই-খুম্নবা উৎখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“নেস্নেল দিজাস্তর রেসপোন্স ফোর্সকী(এন.দি.আর.এফ.) কী রেজিং দেসিদা ক্রাইসিস থোকপা মীৎকুপ খুদিংদা মশাগী মশীল পাংথোকখিবা অমসুং লেংদনা লেপ্তুনা লাকখিবা নুপা অমদি নুপীশিংগী মফমদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। মহৌশাগী খুদোংথিবশিং থোক্লকপদা মতম পুম্নমক্তা এন.দি.আর.এফ. পর্সোনেলশিংনা খ্বাইদগী মাংজিল থানা থোরক্তুনা থৱাইশিং ঙাক-শেন্দুনা খ্বাইদগী খুদোংথিনিংঙাই ওইরবা থৌদোকশিংদা অৱাবা কোক্নবা হোৎনবা অমসুং খঞ্জবা ৱাখলশিং হঞ্জিহন্নবা চোকথবা লৈতনা হোৎনরি। মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা অমদি থৌদাং নিংথিনা পাংথোকপা অসিনা খ্বাইদগী থাক ৱাংনা থবক তৌবগী খুদম্নি। চহী কয়া-কয়াদগী এন.দি.আর.এফ. না মহৌশাগী খুদোংথিবগীদমক্তা শেম-শাদুনা লৈবা অমদি খুদোংথিবা ফীভমদা থবকপাংথোকপগী লমদা তোপ-তোপ্পা শক্তম অমা শেম্লি অমদি অন্তর্রাস্ত্রীয়গী থাক্তা পাক-চাওনা ইকাইখুম্নখ্রে @NDRFHQ”