Prime Minister's Office
Prime Minister meets Swamis of Sree Narayana Dharma Sanghom Trust
23 JAN 2026 4:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today met Swamis associated with the Sree Narayana Dharma Sanghom Trust at Sivagiri Mutt, Varkala.
During the interaction, the Prime Minister appreciated the Swamis’ dedicated work in the fields of social service, education, spirituality and community welfare, noting that their efforts have made a lasting contribution to India’s social fabric.
He remarked that rooted in the timeless ideals of Sree Narayana Guru, the initiatives of the Trust continue to promote equality, harmony and dignity across society.
The Prime Minister wrote on X;
“Met Swamis associated with the Sree Narayana Dharma Sanghom Trust, Sivagiri Mutt, Varkala. Their dedicated work in the fields of social service, education, spirituality and community welfare has made a lasting contribution to our social fabric.
Rooted in the timeless ideals of Sree Narayana Guru, their efforts continue to promote equality, harmony and dignity across society.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী নারায়ন ধর্ম সংঘোম ত্রষ্টকী শ্বামীশিং উনখ্রে
23 JAN 2026 4:02PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বারকালদা লৈবা সিবগিরিদা শ্রী নারায়ন ধর্ম সংঘোম ত্রষ্টকী শ্বামীশিং উনখ্রে।
উনবা অদুদা, প্রধান মন্ত্রীনা শ্বামীশিংনা মীয়ামগী থবক, লাইরিক-লাইশু, অধ্যতিক অমসুং খুন্নাইগী য়াইফনবা হিরমশিংদা কৎথোকপগা লোয়ননা পায়খৎলিবা শ্বামীশিংগি থবক থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মখোয়গী থবকশিংনা মতম শাংনা ভারতকী খুন্নাইদা মতেং পাংদুনা লাক্লি হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শ্রী নারায়ন গুরুগী মুৎপা নাইদ্রবা অচুম্বা ফিদমশিংদা মরা তারবা ত্রষ্টকী থবকশিংনা মখা তানা খুন্নাই শীনবা থুংনা মান্নবা, নুংশিন্না হিংমিন্নবা অমসুং ইকায়খুম্নবা হেনগৎহনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“বারকালদা লৈবা সিবগিরিদা শ্রী নারায়ন ধর্ম সংঘোম ত্রষ্টকী শ্বামীশিং উনরে। মীয়ামগী থবক, লাইরিক-লাইশু, অধ্যতিক অমসুং খুন্নাইগী য়াইফনবা হিরমশিংদা কৎথোকপগা লোয়ননা পায়খৎলিবা শ্বামীশিংগি থবকনা মতম শাংনা ভারতকী খুন্নাইদা মতেং পাংদুনা লাক্লি।
শ্রী নারায়ন গুরুগী মুৎপা নাইদ্রবা অচুম্বা ফিদমশিংদা মরা তারবা ত্রষ্টকী থবকশিংনা মখা তানা খুন্নাই শীনবা থুংনা মান্নবা, নুংশিন্না হিংমিন্নবা অমসুং ইকায়খুম্নবা হেনগৎহনগনি”।