Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Sir Mark Tully
25 JAN 2026 7:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Sir Mark Tully, a towering voice of journalism.
The Prime Minister said that Sir Mark Tully’s deep connect with India and its people was vividly reflected in his works. He noted that Sir Mark’s reporting and insights have left an enduring mark on public discourse.
The Prime Minister conveyed his condolences to the bereaved family, friends and admirers of Sir Mark Tully.
The Prime Minister wrote on X;
“Saddened by the passing of Sir Mark Tully, a towering voice of journalism. His connect with India and the people of our nation was reflected in his works. His reporting and insights have left an enduring mark on public discourse. Condolences to his family, friends and many admirers.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାର୍ ମାର୍କ ଟୁଲିଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 JAN 2026 7:11PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସାମ୍ବାଦିକତାର ସ୍ୱର ସାର୍ ମାର୍କ ଟୁଲିଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ଯେ ଭାରତ ଏବଂ ଏହାର ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ସହିତ ସାର୍ ମାର୍କ ଟୁଲିଙ୍କ ଗଭୀର ସମ୍ପର୍କ ତାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟରେ ସ୍ପଷ୍ଟ ଭାବେ ପ୍ରତିଫଳିତ ହୋଇଛି। ସେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି ଯେ ସାର୍ ମାର୍କଙ୍କ ରିପୋର୍ଟିଂ ଏବଂ ଅନ୍ତର୍ଦୃଷ୍ଟି ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ଆଲୋଚନା ଉପରେ ଏକ ସ୍ଥାୟୀ ଛାପ ଛାଡିଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସାର୍ ମାର୍କ ଟୁଲିଙ୍କ ଶୋକସନ୍ତପ୍ତ ପରିବାର, ବନ୍ଧୁ ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକମାନଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଇଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
"ସାମ୍ବାଦିକତାର ଜଣେ ଉଚ୍ଚ ସ୍ୱର ସାର୍ ମାର୍କ ଟୁଲିଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମୁଁ ଦୁଃଖିତ। ଭାରତ ଏବଂ ଆମ ଦେଶର ଲୋକଙ୍କ ସହିତ ତାଙ୍କର ସମ୍ପର୍କ ତାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟରେ ପ୍ରତିଫଳିତ ହୋଇଥିଲା। ତାଙ୍କର ରିପୋର୍ଟିଂ ଏବଂ ଅନ୍ତର୍ଦୃଷ୍ଟି ସାର୍ବଜନୀନ ଆଲୋଚନା ଉପରେ ଏକ ସ୍ଥାୟୀ ଛାପ ଛାଡିଛନ୍ତି। ତାଙ୍କ ପରିବାର, ବନ୍ଧୁ ଏବଂ ଅନେକ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି ।’’