Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Sir Mark Tully
25 JAN 2026 7:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Sir Mark Tully, a towering voice of journalism.
The Prime Minister said that Sir Mark Tully’s deep connect with India and its people was vividly reflected in his works. He noted that Sir Mark’s reporting and insights have left an enduring mark on public discourse.
The Prime Minister conveyed his condolences to the bereaved family, friends and admirers of Sir Mark Tully.
The Prime Minister wrote on X;
“Saddened by the passing of Sir Mark Tully, a towering voice of journalism. His connect with India and the people of our nation was reflected in his works. His reporting and insights have left an enduring mark on public discourse. Condolences to his family, friends and many admirers.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সার মার্ক তুলি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
25 JAN 2026 7:11PM by PIB Imphal
জর্নেলিজমগী অকনবা খোঞ্জেল অমা ওইরিবা, সার মার্ক তুলি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি সার মার্ক তুলি ভারতকা অচেৎপা মরী লৈনৈ অমসুং লৈবাক অসিগী মীয়াম্না মহাক্কী থবকশিং ময়েক শেংনা নিংশিংলি। সার মার্ক তুলিগী পাউদম অমসুং পাউতাকশিংনা মীয়ামগী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকপদা অচৌবা মফম অমা কনখি।
সার মার্ক তুলি অৱাবা নংলবা ইমুং, মরুপশিং অমসুং মহাক নুংশিজবা মীওইশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“জর্নেলিজমগী অকনবা খোঞ্জেল অমা ওইরিবা, সার মার্ক তুলি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না ভারত অমসুং মসিগী মীয়ামগা অচেৎপা মরী লৈনবা অদু মহাক্কী থবকশিং ময়েক শেংনা মমি তারে। মহাক্কী পাউদম অমসুং পাউতাকশিংনা মীয়ামগী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকপদা অচৌবা মফম অমা কনখি। মহাক্কী ইমুং, মরুপশিং অমসুং মহাক নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।