Prime Minister's Office
Prime Minister attends prayer meeting at Gandhi Smriti
30 JAN 2026 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended a prayer meeting at Gandhi Smriti, today. Shri Modi stated that Bapu's efforts reshaped the course of our freedom movement and left a strong mark on India’s journey that continues to be felt across generations.
The Prime Minister posted on X:
"Attended a prayer meeting at Gandhi Smriti.
Bapu’s life gives hope to millions. His efforts reshaped the course of our freedom movement and left a strong mark on India’s journey that continues to be felt across generations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গান্ধি স্মৃতিদা পাংথোকপা লাই খুরুম্বগী মীফম অমদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখ্রে
30 JAN 2026 8:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গান্ধী স্মৃতিদা পাংথোকপা লাই খুরুম্বা মীফম অমদা শরুক য়াখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি বাপুগী হোৎনবা অসিনা ঐখোয়গী নীংতম ইহৌগী খোঙথাং অদু অমুক হন্না শেমগৎখি অমসুং ভারতকী খোঙচৎতা মুৎনাইদ্রবা মমি অমা থমলমখি, মদিনা মীরোল কয়াদা ইথিল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“গান্ধী স্মৃতিদা পাংথোকপা লাই খুরুম্বগী মীফম অমদা শরুক য়াখি।
বাপুগী পুন্সিনা মীওই মিলিয়ন কয়াদা আশা পীরি। মহাক্কী খোঙথাংশিংনা ঐখোয়গী নীংতম ইহৌগী খোঙথাংবু অমুক হন্না শেমগৎখি অমসুং ভারতকী খোঙচৎতা মুৎনাইদ্রবা মমি অমা থমলমখি, মদিনা মীরোল কয়াদা ইথিল পীখি।”