Prime Minister's Office
Prime Minister attends prayer meeting at Gandhi Smriti
30 JAN 2026 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended a prayer meeting at Gandhi Smriti, today. Shri Modi stated that Bapu's efforts reshaped the course of our freedom movement and left a strong mark on India’s journey that continues to be felt across generations.
The Prime Minister posted on X:
"Attended a prayer meeting at Gandhi Smriti.
Bapu’s life gives hope to millions. His efforts reshaped the course of our freedom movement and left a strong mark on India’s journey that continues to be felt across generations."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে গান্ধী স্মৃতিত আয়োজিত প্ৰাৰ্থনা সভাত অংশগ্ৰহণ কৰে
30 JAN 2026 8:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গান্ধী স্মৃতিত আয়োজিত এখনি প্ৰাৰ্থনা সভাত অংশগ্ৰহণ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে বাপুৰ প্ৰচেষ্টাতে আমাৰ স্বাধীনতা আন্দোলনৰ গতিপথে নতুন ৰূপ ধাৰণ কৰিছিল আৰু তেওঁ ভাৰতৰ যাত্ৰাত ৰাখি থৈ যোৱা গভীৰ পদাংক প্ৰজন্মৰ পিছত প্ৰজন্ম ধৰি অনুভূত হৈ আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰিছেঃ
"গান্ধী স্মৃতিত আয়োজিত এখনি প্ৰাৰ্থনা সভাত অংশগ্ৰহণ কৰো।
বাপুৰ জীৱন পৰিক্ৰমাই লক্ষ-লক্ষ জীৱনলৈ আশাৰ সঞ্চাৰ কৰে। তেওঁৰ প্ৰচেষ্টাতে আমাৰ স্বাধীনতা আন্দোলনৰ গতিপথে নতুন ৰূপ ধাৰণ কৰিছিল আৰু তেওঁ ভাৰতৰ যাত্ৰাত ৰাখি থৈ যোৱা গভীৰ পদাংক প্ৰজন্মৰ পিছত প্ৰজন্ম ধৰি অনুভূত হৈ আছে।"