Prime Minister's Office
PM Narendra Modi receives a telephone call from the Acting President of Venezuela
The two leaders agreed to further expand and deepen the India-Venezuela partnership in all areas
Both leaders underscore the importance of their close cooperation for the Global South
30 JAN 2026 9:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the Acting President of the Bolivarian Republic of Venezuela, Her Excellency Ms. Delcy Eloína Rodríguez Gómez.
The two leaders agreed to further expand and deepen the India-Venezuela partnership in all areas, including trade and investment, energy, digital technology, health, agriculture and people-to-people ties.
Both leaders exchanged views on various regional and global issues of mutual interest and underscored the importance of their close cooperation for the Global South.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. নরেন্দ্র মোদীদা ভেনেজ্যুএলাগী এক্তিং প্রসিদেন্তনা কোল তৌরকখ্রে
লুচিংবা অনিনা লম পুম্নমক্তা ভারত-ভেনেজ্যুএলাগী পার্তনরশিপ হেন্না পাকথোক চাউথোক্নবা অমসুং চেৎশিনহন্নবা য়ান্নখ্রে
লুচিংবা অনিমক্না গ্লোবেল সাউথকীদমক মখোয়গী অচেৎপা কোওপরেসনগী মরু ওইবা অদু থমখ্রে
30 JAN 2026 9:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বোলিভেরিয়ন রিপব্লিক ওফ ভেনেজ্যুএলাগী এক্তিং প্রসিদেন্ত, হিস এক্সিলেন্সী মিস দেলসি ইলোইনা রোদ্রিগেজ গোমেজনা শ্রীমতী মোদীগা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
ললোন-ইতিক অমসুং ইনভেস্তমেন্ত, ইনর্জী, দিজিতেল তেক্নোলোজী, হকশেল, লৌউ-শিংউ অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরী য়াওনা হিরম খুদিংমক্তা ভারত-ভেনেজ্যুএলাগী পার্তনরশিপ মখা তানা পাকথোক-চাউথোকহন্নবা অমসুং হেন্না চেৎশিলহন্নবা লুচিংবা অনিনা য়ানখি।
লুচিংবা অনিমক্না ম্যুচেল ইন্তরেস্তকী রিজনেল অমসুং গ্লোবেল ইসু কয়াদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখি অমসুং গ্লোবেল সাউথকীদমক্তা মখোয়গী নক্নবা কোওপরেসনগী মরুওইবা অদু ফোংদোক্নখি।
লুচিংবা অনিমক্না মখা তানা পাউ ফাওন্দুনা লৈনবা য়ানখি।