Prime Minister's Office
PM calls upon everyone to watch the special Pariksha Pe Charcha episode with Exam Warriors in Devmogra, Coimbatore, Raipur, Guwahati and at 7, LKM in Delhi
03 FEB 2026 2:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today invited citizens to watch the special Pariksha Pe Charcha episode on February 6, 2026, to witness these engaging conversations and the collective spirit of India’s youth.
As examination season approaches, Prime Minister once again engaged with young students through Pariksha Pe Charcha. This year, the interactive sessions were held with Exam Warriors in Devmogra, Coimbatore, Raipur, Guwahati, and at 7, Lok Kalyan Marg in Delhi.
The Prime Minister described the experience as refreshing and inspiring, noting the enthusiasm and openness of the students. He emphasized the importance of stress-free exams and shared practical insights on overcoming challenges, maintaining balance, and nurturing confidence.
In a post of X, Shri Modi stated:
"As the Parikshas are approaching, #ParikshaPeCharcha is back too!
This time, the Charcha happened with #ExamWarriors in Devmogra, Coimbatore, Raipur, Guwahati and at 7, LKM in Delhi. As always, it is refreshing to interact with my young friends and discuss stress free exams and several other things.
Do watch the PPC Episode on 6th February!"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦେବମୋଗ୍ରା, କୋଏମ୍ବାଟୁର, ରାୟପୁର, ଗୌହାଟୀ ଏବଂ ଦିଲ୍ଲୀର ୭, ଲୋକ କଲ୍ୟାଣ ମାର୍ଗରେ ଏକ୍ସାମ୍ ୱାରିୟର୍ସଙ୍କ ସହ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା ଏପିସୋଡ୍ ଦେଖିବା ପାଇଁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 FEB 2026 2:17PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଫେବୃଆରୀ ୬ ତାରିଖରେ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ‘ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା’ ଏପିସୋଡର ଆକର୍ଷଣୀୟ ବାର୍ତ୍ତାଳାପ ଏବଂ ଭାରତର ଯୁବକମାନଙ୍କ ସାମୂହିକ ଉତ୍ସାହର ସାକ୍ଷୀ ହେବା ପାଇଁ ନିମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି।
ପରୀକ୍ଷା ଋତୁ ପାଖେଇ ଆସୁଥିବା ବେଳେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୁଣିଥରେ 'ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା ’ ଜରିଆରେ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀମାନଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି। ଚଳିତ ବର୍ଷ, ଦେବମୋଗ୍ରା, କୋଏମ୍ବାଟୁର, ରାୟପୁର, ଗୌହାଟୀ ଏବଂ ଦିଲ୍ଲୀର ୭, ଲୋକ କଲ୍ୟାଣ ମାର୍ଗରେ ପରୀକ୍ଷା ଯୋଦ୍ଧାଙ୍କ ସହ ଭାବନିମୟ ଅଧିବେଶନ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହୋଇଛି।
ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀଙ୍କ ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ଉଦ୍ଦୀପନାକୁ ଲକ୍ଷ୍ୟ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏହି ଅଭିଜ୍ଞତାକୁ ସତେଜ ଏବଂ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ବୋଲି ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଥିଲେ। ସେ ଚାପମୁକ୍ତ ପରୀକ୍ଷାର ଗୁରୁତ୍ୱ ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରିଥିଲେ ଏବଂ ଆହ୍ୱାନର ମୁକାବିଲା, ସନ୍ତୁଳନ ବଜାୟ ରଖିବା ତଥା ଆତ୍ମବିଶ୍ୱାସ ପୋଷଣ ଉପରେ ବ୍ୟବହାରିକ ଅନ୍ତର୍ଦୃଷ୍ଟି ବାଣ୍ଟିଥିଲେ।
'ଏକ୍ସ’ ରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି:
"ପରୀକ୍ଷା ଗୁଡ଼ିକ ପାଖେଇ ଆସିବା ସହିତ, ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା ମଧ୍ୟ ଫେରୁଛି!
ଏଥର, #ExamWarriors ଙ୍କ ସହିତ ଆଲୋଚନା ଦେବମୋଗ୍ରା, କୋଏମ୍ବାଟୁର, ରାୟପୁର, ଗୌହାଟି ଏବଂ ଦିଲ୍ଲୀର 7ମ ଲୋକ କଲ୍ୟାଣ ମାର୍ଗରେ ହୋଇଥିଲା। ସବୁଥର ପରି, ମୋର ଯୁବ ବନ୍ଧୁମାନଙ୍କ ସହିତ ଆଲୋଚନା କରିବା ଏବଂ ଚାପମୁକ୍ତ ପରୀକ୍ଷା ତଥା ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ଅନେକ ବିଷୟ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିବା ଖୁବ୍ ଭଲ ଥିଲା।
ଫେବୃଆରୀ ୬ ତାରିଖରେ ପିପିସି ଏପିସୋଡ୍ ଦେଖନ୍ତୁ! "