Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Newly Sworn-in Chief Minister and Ministers of Manipur
04 FEB 2026 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today extended congratulations to Shri Yumnam Khemchand Singh Ji on taking oath as the Chief Minister of Manipur.
The Prime Minister also conveyed his best wishes to Smt. Nemcha Kipgen Ji and Shri Losii Dikho Ji on assuming office as the Deputy Chief Ministers of the state. He further congratulated Shri Konthoujam Govindas Singh Ji and Shri Khuraijam Loken Singh Ji on being sworn in as Ministers in the Manipur Government.
Expressing confidence in the new leadership, Shri Narendra Modi stated that they will work diligently towards furthering development and prosperity for the sisters and brothers of Manipur.
In a post on X, Shri Modi said:
“Congratulations to Shri Yumnam Khemchand Singh Ji on taking oath as the Chief Minister of Manipur.
I would like to congratulate Smt. Nemcha Kipgen Ji and Shri Losii Dikho Ji on taking oath as the Deputy Chief Ministers of the state and Shri Konthoujam Govindas Singh Ji as well as Shri Khuraijam Loken Singh Ji on being sworn in as Ministers in the Manipur Government.
I’m confident they will work diligently towards furthering development and prosperity for my sisters and brothers of Manipur.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মনিপুরগী নৌনা ৱাশক লৌখ্রবা মুখ্য মন্ত্রী অমসুং মন্ত্রীশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 FEB 2026 7:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী য়ুমনাম খেমচান্দ সিংহজীনা মনিপুরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রীমতী নিমচা কিপগেন জী অমসুং শ্রী লোসি দিখো জীনা রাজ্য অসিগী উপ মুখ্য মন্ত্রীশিং ওইনা ওফিস পায়খিবদসু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না শ্রী কোন্থৌজম গোবিন্দাস সিংহজী অমসুং শ্রী খুরাইজম লোকেন সিংহজীবু মনিপুর সরকারদা মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
অনৌবা লুচিংবশিংদা থাজবা ফোংদোক্লদুনা শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মখোয়না মনিপুরগী ইচিল-ইনাওশিংগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা মায়কৈদা কন্না হোৎনগনি।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
শ্রী য়ুমনাম খেমচান্দ সিংহজীনা মনিপুরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না শ্রীমতী নিমচা কিপগেনজী অমসুং শ্রী লোসি দিখো জীনা রাজ্য অসিগী উপ-মুখ্য মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবদা অমসুং শ্রী কোন্থৌজম গোবিন্দাস সিংহজী অমসুং শ্রী খুরাইজম লোকেন সিংহজীনা মনিপুর সরকারদা মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
ঐহাক্না থাজবা থম্লি মদুদি মখোয়না মনিপুরগী ঐহাক্কী ইচিল-ইনাওশিংগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা মায়কৈদা কন্না হোৎনগনি।”